Επίσκεψη σε περιοχές για έργα ύδρευσης στον Δήμο Σφακίων

SFAKIA-OAK

Τα σημεία όπου θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις για την αξιοποίηση των υδάτινων πόρων, στο πλαίσιο της υπογραφής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σφακίων και του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε., επισκέφθηκε χθες ο δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Ζερβός, ο αντιδήμαρχος Πέτρος Σοφούλη, ο διευθυντής Υδραυλικών Έργων Μάρκος Πατρελάκης, το εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. του ΟΑΚ Βασίλης Λιβάνιος, ο μηχανικός Περιβάλλοντος Γιάννης Παλύγος, οι πολιτικοί μηχανικοί Στέλιος Λαμπρινός και Δημήτρης Μανωλεδάκης, οι γεωλόγοι Βασίλης Σιμιτζής και Αγαμέμνονας Πανηγυράκης.

Αρχικά επισκέφθηκαν την περιοχή Γλυκά Νερά όπου δρομολογήθηκε μελέτη χωροθέτησης γεώτρησης για προσπάθεια εντοπισμού νερού στον υδροφόρο ορίζοντα που καταλήγει στην περιοχή.

Στη συνέχεια μετέβηκαν στις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Ιωάννη και Καλλικράτη προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοψία και να συλλέξουν δεδομένα στα σημεία, όπου το επόμενο χρονικό διάστημα θα δρομολογηθούν κατασκευές υδατοδεξαμενών για την αντιμετώπιση των αναγκών ύδρευσης των περιοχών.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή