Παράταξη Σαρρή: Το στρατόπεδο Μαρκοπούλου στους πολίτες άμεσα και με διαφάνεια

STRATOPEDO-MARKOPOYLOY

Την παραχώρηση του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στην τοπική κοινωνία, άμεσα και διαφάνεια, ζητά η δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος».

Μάλιστα, προτείνει «την άμεση σύγκληση διαπαραταξιακής ανοιχτής συνάντησης με την παρουσία βουλευτών του Νομού και εκπροσώπων των αρμόδιων φορέων και του κινήματος, όπου δημοκρατικά και με διαφάνεια θα γίνουν τα απαραίτητα βήματα για την ολοκλήρωση της παραχώρησής του στον Δήμο».

«Τον τελευταίο καιρό βλέπουν το φως της δημοσιότητας ορισμένα θολά σενάρια σχετικά με την τύχη του στρατόπεδου Μαρκοπούλου. Επειδή κρίνουμε ότι οι πολιτικές συνθήκες είναι ώριμες και υπάρχει ήδη προηγούμενο, π.χ. στη Θεσσαλονίκη το στρατόπεδο Παύλου Μελά, αλλά και κυρίως επειδή ο χώρος αυτός αποτέλεσε αντικείμενο μαζικών κινητοποιήσεων και αγώνα των συμπολιτών μας για τη διεκδίκησή του ως χώρου πρασίνου, ζητούμε: πρώτον, άμεσα να ληφθεί από το Δήμο Χανίων πρωτοβουλία για την παραχώρησή του στους Χανιώτες και δεύτερον να περιβάλλονται όλες οι ενέργειες με απόλυτη διαφάνεια και δημοκρατικότητα», επισημαίνει, ακόμη, στην ανακοίνωσή της η παράταξη Σαρρή.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή