Χανιά | Ημερίδα με τίτλο «Πόλη, Δημοκρατία, Αρχιτεκτονική»

XANIA-ENETIKO-LIMANI

Ημερίδα με τίτλο «Πόλη, Δημοκρατία, Αρχιτεκτονική» διοργανώνουν το Ιδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης και ο Φιλολογικός Σύλλογος Χανίων «Ο Χρυσόστομος», τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Ο Χρυσόστομος» (Χάληδων 83, Χανιά).

Την επιστημονική επιμέλεια και την οργάνωση της ημερίδας έχουν η επίκουρη καθηγήτρια της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης Αμαλία Κωτσάκη και ο πρόεδρος του Φιλολογικού Συλλόγου Χανίων «Ο Χρυσόστομος» Κώστας Μαυρακάκης.

Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο των προ-ημερίδων του συνεδρίου με τίτλο «Τέχνη και Δημοκρατία», που οργανώνει το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί Εργαστήριο Ιστορίας και Θεωρίας της Αρχιτεκτονικής, με τη συμμετοχή προσκεκλημένων ομιλητών και φοιτητών – φοιτητριών της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης. Θέμα του Εργαστηρίου θα είναι: «Εκφράσεις ολοκληρωτισμού στη Νεοελληνική Αρχιτεκτονική και Πόλη», όπου θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν εργασίας που εκπονήθηκαν, υπό την επίβλεψη της επίκουρης καθηγήτριας Αμαλίας Κωτσάκη.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του Εργαστηρίου και της ημερίδας…

PROGRAMMA

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή