Επαφές Βάμβουκα στη Γερμανία για θέματα τουρισμού και περιβάλλοντος

BAMBOYKAS-PAINESAKIS-PATERAKIS

Ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΔΙΣΑ, Νίκο Παινεσάκη και τον διευθυντή του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης της Εταιρείας, Κώστα Πατεράκη, συμμετέχει στις διαδικασίες της έβδομης ετήσιας Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, που διεξάγεται στο Sindelfingen της Γερμανίας.

Στο πλαίσιο της συνέλευσης, στόχος της οποίας είναι η ενίσχυση της ελληνογερμανικής συνεργασίας, ο κ. Βάμβουκας συμμετέχει σε συζητήσεις συνεργασίας, που αφορούν διάφορους τομείς, όπως την οικονομία, τον τουρισμό, το περιβάλλον, παρουσία μελών της γερμανικής κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των δύο χωρών.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν εργοστάσιο διαχείρισης στερεών αποβλήτων, που διαθέτει και μονάδα παραγωγής ενέργειας από απόβλητα.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Χανίων με τους συνεργάτες του συμμετείχαν στη συζήτηση για την ενεργειακή αξιοποίηση των απορριμμάτων. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Πατεράκης, εκ μέρους της ΔΕΔΙΣΑ και του δικτύου των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ), παρουσίασε το μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων από τον Δήμο Χανίων και τη Διαδημοτική Επιχείρηση, το οποίο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, ως ένα από τα πιο προωθημένα στη χώρα μας.

BAMBOYKAS-GERMANIA

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή