Γερμανία | Εξι ξενοδοχεία της Κρήτης στα 10 δημοφιλέστερα τον Δεκέμβριο!

LYTTOS-BEACH

Το Lyttos Beach ήταν το δημοφιλέστερο ελληνικό ξενοδοχείο στη Γερμανία κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο (11 – 24 Δεκεμβρίου 2017) σύμφωνα με στοιχεία διαδικτυακών αναζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν στην πλατφόρμα Traveltainment και παρουσιάζονται στον δείκτη fvw Hotelometer. Προφανώς, οι αναζητήσεις αφορούν κρατήσεις για τη θερινή σεζόν.

Eπόμενα δημοφιλέστερα ήταν τα τετράστερα Royal Belvedere Chersonissos και Lindos Princess στη Ρόδο.

Δείτε αναλυτικά ποιά ξενοδοχεία συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη Γερμανία… 

111

Υπενθυμίζεται ότι το FVW Hotelometer διαμορφώνεται κάθε δεκαπενθήμερο από το Fvw, τον μεγαλύτερο εκδοτικό οργανισμό της Γερμανίας στον τουρισμό, με βάση τις ερωτήσεις για κρατήσεις των πελατών και όχι με πραγματικές κρατήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του συστήματος κρατήσεων TravelTainment, που χρησιμοποιείται από Γερμανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και online μηχανές κρατήσεων.

Τα δεδομένα, που παρέχονται, χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες (συνολικά: οικογένειες, ζευγάρια, μοναχικοί και αστέρια). Το FVW Hotelometer παρακολουθεί τα δημοφιλή ξενοδοχεία σε 10 ευρωπαϊκές χώρες, που προτιμούν οι Γερμανοί τουρίστες. Η μέση τιμή ανά άτομο αντιπροσωπεύει τον μέσο όρο όλων των αναζητήσεων για κράτηση, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ατόμων για κάθε κράτηση και τη διάρκεια της διαμονής τους.

Πηγή: tornosnews.gr

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή