Το Επιμελητήριο Χανίων ζητά συμμετοχές για τη Food Expo 2018

EPIMELHTHRIO-SOS-NEA-FOTOGRAFIA

Το Τμήμα Εξαγωγών και Εξωστρέφειας του Επιμελητηρίου Χανίων καλεί τα μέλη του να δηλώσουν, εφόσον ενδιαφέρονται, συμμετοχή στην έκθεση FOODEXPO GREECE 2018 που διοργανώνεται στο Metropolitan Expo στην Αθήνα, από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου 2018, ώστε να συμπεριληφθούν στην προβλεπόμενη επιχορήγηση.

Το ενιαίο περίπτερο του Επιμελητηρίου θα βρίσκεται στο Hall 1. Αυτοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν με ανεξάρτητο περίπτερο θα πρέπει να στείλουν στο ΕΒΕΧ αντίγραφο του συμφωνητικού συμμετοχής τους.

Προϋπόθεση επιχορήγησης κάθε μέλους είναι η ταμειακή του ενημερότητα. 

Επιχειρήσεις που επιχορηγούνται ήδη από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης δεν δύναται να επιχορηγηθούν και από το Επιμελητήριο.

Κάθε μέλος του Επιμελητηρίου δύναται να επιχορηγηθεί για συμμετοχή σε έκθεση εσωτερικού μία φορά τον χρόνο.

Οι ενδιαφερόμενοι, για το ενιαίο περίπτερο του Επιμελητηρίου παρακαλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά συμπληρωμένο και υπογραμμένο με σφραγίδα της επιχείρησης, το έγγραφο συμμετοχής τους στο e-mail:  [email protected] ή [email protected]  έως την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 (το έγγραφο έχει αναρτηθεί στο site του ΕΒΕΧ).

Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης, στo τηλέφωνo: 28210 52329, εσωτ. 4, καθημερινά 10:00 – 14:00.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή