Η επίσημη ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ για το στρατόπεδο Μαρκοπούλου

KAMMENOS-POLAKIS-BAMBOYKAS2

Ανακοίνωση για τη σημερινή συνάντηση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με θέμα συζήτησης την παραχώρηση του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο Χανίων εξέδωσε το Υπουργείο.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και βουλευτή Χανίων Παύλο Πολάκη, τους βουλευτές Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνη Μπαλωμενάκη, τον δήμαρχο Χανίων Αναστάσιο Βάμβουκα και με στελέχη του νομού Χανίων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε η εκκίνηση διαδικασίας παραχώρησης για 99 χρόνια του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στα Χανιά, που ανήκει στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ.),όπως ανακοίνωσε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο περιφερειακό συνέδριο Κρήτης.

Επίσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, οι βουλευτές, ο δήμαρχος Χανίων και τα στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ζήτησαν την άμεση αποδέσμευση του στρατοπέδου ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και έθεσαν αίτημα μη λειτουργίας του στρατοπέδου ως σημείο κατάταξης νεοσυλλέκτων».

Διαβάστε ακόμη: Παραχώρηση όλου του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο Χανίων έναντι ετήσιου τιμήματος

KAMMENOS-POLAKIS-BAMBOYKAS

1 σχόλιο

  • Πατσουράκης Μιχάλης Reply

    10 Φεβρουαρίου 2018 at 18:45

    Καλά νέα για τα Χανιά, αν ισχύσουν τα παραπάνω για το Μαρκόπουλο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή