Σε έκθεση στο Μπαχρέιν το ΕΒΕΧ – Ποιες επιχειρήσεις συμμετέχουν

BAXREIN-EKTHESI

Το Επιμελητήριο Χανίων θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, ως μοναδική εθνική συμμετοχή, στην 5η διεθνή έκθεση «BAHRAIN INTERNATIONAL GARDEN SHOW», από τις 21 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2018.

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του ΕΒΕΧ, για πρώτη φορά, σε συνεργασία με τους διοργανωτές της έκθεσης, θα γίνει εκδήλωση παρουσίασης των ελληνικών προϊόντων σε παράγοντες του επιχειρηματικού κόσμου, δημοσιογράφους και το κοινό.

Στην έκθεση πραγματοποιούνται απευθείας πωλήσεις στους επισκέπτες, ενώ παράλληλα γίνονται και επιμέρους Β2Β συναντήσεις μεταξύ των εκθετών και εκπροσώπων της εγχώριας αγοράς που δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο στο Μπαχρέιν και στη Σαουδική Αραβία.

Επισημαίνεται ότι ο αριθμός των επισκεπτών στις εκθέσεις του Μπαχρέιν, που πραγματοποιήθηκαν τα έτη 2015 – 2016 έφτασε τις 30.000, ενώ το 2017 ξεπέρασε τους 45.000.

Το Επιμελητήριο Χανίων στο πλαίσιο των προσπαθειών του για προώθηση και προβολή των τοπικών προϊόντων στοχεύει σε νέες αγορές, όπως αυτή του Μπαχρέιν γι’ αυτό και θα συμμετάσχει με το δικό του περίπτερο το οποίο θα στεγάσει το «Chania Values».

Οι χανιώτικες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην έκθεση είναι:

  • Terra Creta SA – Ελαιόλαδο
  • STATHAKISFAMILY – Μέλι
  • SGOUROMALLIS & CO – Καλλυντικά
  • TOFILLO – Αρωματικά φυτά Τσάι
  • AVOEL – Τυποποιημένο αβοκάντο

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή