Τι ζήτησαν Βάμβουκας – Μαλανδράκης από τον Αρναουτάκη

ARNAOYTAKIS-BAMBOYKAS-MALANDRAKIS

Τη βελτίωση του οδικού δικτύου στο παραλιακό μέτωπο των Δήμων Πλατανιά – Χανίων και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως η διαχείριση των λυμάτων αλλά και η αντιπλημμυρική θωράκιση, συζητήθηκαν σήμερα σε συνάντηση του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη με τους δημάρχους Χανίων και Πλατανιά, Τάσο Βάμβακα και Γιάννη Μαλανδράκη, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, οι Δήμαρχοι αναφέρθηκαν στη βελτίωση της παλιάς εθνικής οδού – αποκατάσταση φθορών, οδικό δίκτυο που παρουσιάζει υψηλό φόρτο ιδιαίτερα την τουριστική περίοδο, ο δε κ. Βάμβουκας αναφέρθηκε στην ανάγκη βελτίωσης του οδικού δικτύου Χανίων – Σούδας – Αεροδρόμιο.

Οι κύριοι Βάμβουκας και Μαλανδράκης επεσήμαναν την αναγκαιότητα της αναβάθμισης – απόσμησης λειτουργίας εγκαταστάσεων εργοστασίου του βιολογικού καθαρισμού (ΔΕΥΑΒΑ) καθώς και στην επέκταση χωρητικότητάς του.

Οι Δήμαρχοι και ο Περιφερειάρχης επίσης συζήτησαν τη πορεία που πρέπει να ακολουθηθεί στην αντιπλημμυρική θωράκιση των Δήμων τους μετά και το σύμφωνο συνεργασίας που έχει υπογραφεί πρόσφατα ανάμεσα στην Περιφέρεια – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τους δύο Δήμους.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή