Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά | Αιτήσεις για σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

PROTES-BOHTHEIES

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πλατανιά, στο πλαίσιο διοργάνωσης δράσεων και εκδηλώσεων επιμορφωτικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, προγραμματίζει την υλοποίηση τετράωρου σεμιναρίου εκπαίδευσης στην παροχή Πρώτων Βοηθειών.

Το σεμινάριο θα υλοποιήσει προσωπικό του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Τομέα Χανίων και θα περιλαμβάνει την αντιμετώπιση ατυχημάτων, τη χρήση απινιδωτή και την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Τα σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, ώρες 09.00 – 13.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιουλιανός Τσιράκης», στον Σκινέ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όσοι ενδιαφερόμενοι -κάτοικοι του Δήμου Πλατανιά- επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παραπάνω σεμινάριο, καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως και την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, τηλεφωνικά στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά, στα τηλέφωνα: 2821341040 και 2821341033 κατά τις ώρες 09:00 – 13:00.

Λόγω της φύσεως του σεμιναρίου και του μικρού αριθμού συμμετεχόντων που αυτή συνεπάγεται (ανώτερος αριθμός συμμετεχόντων: 15 άτομα), θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή