Καταδυτικό Πάρκο | Στον Σταθάκη για την οριστική αδειοδότηση ο Κουκιανάκης

STATHAKIS-KOYKIANAKIS-KATADYTIKO-PARKO

Πλήρη φάκελο για την έγκριση χωροθέτησης (οριστική αδειοδότηση) του Καταδυτικού Πάρκου στη θαλάσσια περιοχή «Όρμος Μπρος Γιαλός» της Τοπικής Κοινότητας Κεφαλά, συνολικού εμβαδού εξήντα στρεμμάτων εκτός περιοχής Natura 2000 (δείτε ΕΔΩ αναλυτικό ρεπορτάζ) κατέθεσε σήμερα ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη.

Εντός του καταδυτικού πάρκου προβλέπεται να ποντιστούν δύο σκάφη καθώς και 38 τεχνητά ενδιαιτήματα κατασκευής του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ).

«Ο κ. Σταθάκης, αφού έλαβε γνώση του θέματος, δεσμεύτηκε για την όσο πιο σύντομη αδειοδότηση της χωροθέτησης που αποτελεί το τελευταίο βήμα πριν την υλοποίηση της κατασκευής του έργου», όπως επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Αποκορώνου.

Ο κ. Κουκιανάκης επισκέφθηκε τον κ. Σταθάκη συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο της «Αποκόρωνας Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ» Σταύρο Σταυρουλάκη καθώς και από τους μελετητές Γιάννη Παρασύρη και Δημήτρη Ρομπογιαννάκη.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή