Thomas Cook | 20 νέες ξενοδοχειακές μονάδες το 2019 – Πότε ανοίγει το Casa Cook στα Χανιά

Επιβεβαίωσε χθες η Thomas Cook ότι 20 ξενοδοχειακές μονάδες υπό την επωνυμία της πρόκειται να λειτουργήσουν από τώρα έως το τέλος του 2019. Μεταξύ αυτών έξι είναι στην Ισπανία, τέσσερις στην Ελλάδα (εκ των οποίων η μία στα Χανιά) και τρεις στην Τουρκία.

Οι νέες μονάδες αφορούν στο πρώτο Casa Cook της εταιρείας στη μεγαλύτερη αγορά της, την Ισπανία, αλλά και την πρώτη οικογενειακή ξενοδοχειακή μονάδα Casa Cook, όπως και επτά ξενοδοχεία Cook’s Club.

Επιπλέον, νέες μονάδες πρόκειται να επιβεβαιωθούν εντός των προσεχών μηνών, γεγονός που θα διαμορφώσει το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας σε 200 ξενοδοχεία, με περίπου 40.000 δωμάτια. Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με την Thomas Cook, την καθιστά έναν από τους κορυφαίους 40 μεγαλύτερους ομίλους ξενοδοχείων στον κόσμο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η επέκταση αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής της για την επίτευξη βιώσιμης κερδοφόρου ανάπτυξης μέσω ενός προσεκτικά επιμελημένου χαρτοφυλακίου ξενοδοχειακών μονάδων υπό την επωνυμία της, τα οποία προσφέρουν μεγαλύτερη ικανοποίηση στον πελάτη, με περισσότερους επισκέπτες που τις εμπιστεύονται και τις ξαναεπιλέγουν, ενώ αποφέρουν υψηλότερα κέρδη από την ευρύτερη συλλογή ξενοδοχειακών μονάδων της.

Το Casa Cook Ibiza θα ανοίξει το επόμενο καλοκαίρι ως ένα από τα βασικά περιουσιακά στοιχεία της Thomas Cook Hotel Investments, την κοινοπραξία για τη διαχείριση του ξενοδοχειακού επενδυτικού κεφαλαίου, το οποίο η εταιρεία παρουσίασε μέσα στο 2018, σε συνεργασία με την εταιρεία ξενοδοχειακής ανάπτυξης LMEY. Το ξενοδοχείο 189 δωματίων θα διαχειρίζεται η Thomas Cook και αναμένεται να συνεχίσει στα πρότυπα των δύο πρώτων ξενοδοχείων με αυτό το εμπορικό σήμα, όπου πάνω από το 75% των επισκεπτών τους επέλεξαν την εταιρεία για πρώτη φορά.

Το δεύτερο Casa Cook, το καλοκαίρι του 2019, θα είναι η πρώτη ξενοδοχειακή μονάδα για οικογένειες και θα ανοίξει στα Χανιά της Κρήτης. Το ξενοδοχείο 106 δωματίων, με μια μικρή καθυστέρηση από το καλοκαίρι του 2018, θα ακολουθήσει μια εναλλακτική προσέγγιση στο παραδοσιακό club ιδανικό για παιδιά, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στη μάθηση μέσω του παιχνιδιού, της τέχνης και της τοπικής κουλτούρας.

Μετά και το πρώτο Cook’s Club στην Κρήτη αυτό το καλοκαίρι, η Thomas Cook ονόμασε έτσι επτά νέα ξενοδοχεία και αναμένεται να επιβεβαιώσει τρία ακόμη τους επόμενους μήνες. Τα νέα Cook’s Club περιλαμβάνουν ένα ξενοδοχείο στην παραλία Palma της Μαγιόρκα, όπου η Thomas Cook θα διαμορφώσει το υπάρχον smartline ξενοδοχείο, καθώς και δύο ξενοδοχεία franchise στην Τουρκία, δύο ακόμα στην Ελλάδα κι ένα άλλο στην Ιταλία. Η εταιρεία θα δραστηριοποιηθεί ακόμη στη Γκάμπια, τον χειμώνα του 2019. Άλλες τρεις ιδιοκτησίες Cook’s Club στη Βουλγαρία, την Αίγυπτο και την Ελλάδα αναμένεται να επιβεβαιωθούν σύντομα.

Το μεγαλύτερο εμπορικό σήμα της Thomas Cook, τα ξενοδοχεία SENTIDO, θα προσθέσουν έξι ξενοδοχεία το 2019, φτάνοντας συνολικά τα 70. Ένα από αυτά είναι ξενοδοχείο 184 δωματίων στη Μαγιόρκα, που προστίθεται μέσω της Thomas Cook Hotel Investments και θα ανακαινιστεί σύμφωνα με τα πρότυπα της αλυσίδας των ξενοδοχείων SENTIDO.

Το SunConnect, το άλλο εμπορικό σήμα οικογενειακής ξενοδοχειακής μονάδας της εταιρείας διακοπών, θα ανοίξει τέσσερα ξενοδοχεία το προσεχές καλοκαίρι, ανεβάζοντας το σύνολό τους σε 20 ξενοδοχεία στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Τα SunConnect έχουν πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις σε εκπαίδευση και υποστήριξη για τους ξενοδόχους του τα τελευταία δύο χρόνια, που οδήγησαν στην αύξηση του NPS περισσότερο από τρεις πόντους, μέσα σε αυτό το διάστημα.

Το Aldiana, το θέρετρο όπου η Thomas Cook σήμερα κατέχει το 42% μετά από μια επένδυση που έγινε το 2017, θα ανοίξει ένα ξενοδοχείο στο Ampflwang της Αυστρίας καθώς και ένα νεόκτιστο θέρετρο στην Καλαβρία.

«Η επέκταση του χαρτοφυλακίου των ιδιόκτητων ξενοδοχειακών μονάδων μας είναι σημαντική για την επιτυχία ολόκληρης της επιχείρησης» δηλώνει ο Enric Noguer, επικεφαλής των Hotels & Resorts.

Όπως αναφέρει, «η λειτουργία και η επίβλεψη ενός συνόλου ορθά διαχειριζόμενων και υψηλής ποιότητας ξενοδοχείων, τα οποία αναγνωρίζουν οι πελάτες μας και τα επιλέγουν χάρη στην ανώτερη εξυπηρέτηση και αξιοπιστία που αυτά τους προσφέρουν, αποτελεί σημαντικό μέρος της στρατηγικής της εταιρείας. Αυτές οι τελευταίες ανακοινώσεις επιδεικνύουν περαιτέρω πρόοδο στην ανάπτυξη του τμήματος Hotels and Resorts σε εταιρεία ξενοδοχείων της Thomas Cook, που εργάζεται με ισχυρούς συνεργάτες και επικεντρώνεται στη διαχείριση ξενοδοχείων, το franchising τις πωλήσεις και τη διανομή. Την επόμενη χρονιά θα προσθέσουμε τρία ακόμη ξενοδοχεία υπό τη διαχείρισή μας, διαμορφώνοντας το συνολικό αριθμό σε 24, καθώς επισπεύδουμε τις φιλοδοξίες μας να αναλάβουμε περισσότερες συμβάσεις διαχείρισης για ξενοδοχεία σε όλη τη Μεσόγειο».

Η Thomas Cook έχει, επίσης, καταργήσει εννέα ξενοδοχεία που δεν πληρούσαν τις ποιοτικές προδιαγραφές της εταιρείας.

ΤΑ ΝΕΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τα καινούρια ξενοδοχεία της είναι τα εξής:

Casa Cook – Καλοκαίρι 2019

 • Casa Cook Χανιά: Το πρώτο Casa Cook για οικογένειες θα ανοίξει το επόμενο καλοκαίρι. Τα παιδιά θα μαθαίνουν και θα εξερευνούν τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα μέσα από μαθήματα μαγειρικής, εργαστήρια ζωγραφικής και διανυκτέρευση σε σκηνές. Κάθε ένας από τους επτά τύπους δωματίων – που κυμαίνονται από Superior δίκλινα δωμάτια μέχρι οικογενειακές και προεδρικές βίλες – είναι σχεδιασμένα σαν ιδιωτικά «καταφύγια». Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με είδη πολυτελείας.
 • Casa Cook Ίμπιζα: Βρίσκεται κοντά στον απομονωμένο κόλπο του Cala Gracio. Το ξενοδοχείο με τα 189 δωμάτια θα διαθέτει δύο πολυτελή εστιατόρια, το ένα θα προσφέρει vegan κουζίνα και το άλλο τοπική κουζίνα, και τα δύο μπροστά σε εξωτερικές πισίνες. Θα διαθέτει επίσης σπα με χαμάμ και δωμάτια για θεραπείες, καθώς και καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο. Τα δωμάτια – τα οποία κυμαίνονται από απλά δίκλινα έως ρετιρέ δωμάτια με μεγάλα μπαλκόνια στην ταράτσα, προσφέροντας θέα στον κόλπο – σχεδιάστηκαν με προτεραιότητα την ιδιωτικότητα.

Cook’s Club – Εγκαίνια καλοκαίρι 2019

 • Cook’s Club Palma Beach: Ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο 318 δωματίων στην καρδιά της Playa de Palma, δημοφιλούς περιοχής της Μαγιόρκα. Μια μεγάλη κεντρική πισίνα περιβάλλεται από καμπάνες και ένα μπαρ με εστιατόριο προσφέρει μουσική όλη την ημέρα έως και το βράδυ.
 • Cooks Club Τιγκάκι Κως: Ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 63 δωματίων στο δημοφιλές θέρετρο Τιγκάκι της Κω. Το ξενοδοχείο περιβάλλει την πισίνα και το εστιατόριο, που προσφέρει ελληνικά κλασικά πιάτα μαζί με streetfood και vegan πιάτα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν στιγμές beach volley στο ξενοδοχείο ή να νοικιάσουν ποδήλατα για να εξερευνήσουν την περιοχή.
 • Cooks Club Adakoy Marmaris: Ένα ξενοδοχείο 130 δωματίων με ιδιωτική μαρίνα, μόλις μία βόλτα με καραβάκι μακριά από το κέντρο του Μαρμαρά. Ο σύγχρονος σχεδιασμός του ξενοδοχείου διαθέτει επίσης εκτεταμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως γήπεδα ποδοσφαίρου, beach volley, τένις καθώς και κέντρο καταδύσεων. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει στους επισκέπτες βόλτες με βάρκα για να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή του Μαρμαρά ή θα τους δώσει την επιλογή να ξεκουραστούν όλη την ημέρα στη δική τους ιδιωτική παραλία.
 • Cooks Club Alanya: Ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο 115 δωματίων στην καρδιά της πόλης Αλάνια με εύκολη πρόσβαση στην αμμώδη παραλία της Κλεοπάτρας. Προσφέρει την εμπειρία από ένα από τα καλύτερα εστιατόρια και μπαρ της Αλάνια, καθώς και της δική του παραλίας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 • Cook‘s Club Sardinia: Ξενοδοχείο 110 δωματίων στο San Teodoro στην ανατολική ακτή της Σαρδηνίας. Προσφέρει καταλύματα σε στιλ βίλας ανάμεσα σε μεγάλους κήπους κοντά στη λευκή αμμώδη παραλία La Cinta, με ιδιωτικό χώρο αποκλειστικά για τους επισκέπτες. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το χωριό San Teodoro, είναι κοντά και στην Olbia.
 • Cooks Club Lambi Kos: Το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο 250 δωματίων στην Κω θα διαθέτει τρεις πισίνες στο κέντρο του, λίγα βήματα από την παραλία Λάμπη. Οι καμπάνες δίπλα στις πισίνες και την παραλία προσφέρουν στους επισκέπτες το ιδανικό μέρος για να απολαύσουν τον ήλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι πιο δραστήριοι παραθεριστές μπορούν να επιλέξουν από θαλάσσια σπορ, όπως ιστιοσανίδα ή καταδύσεις.

Χειμώνας 2019/2020

 • Cooks Club Gambia: Το πλήρως ανακαινισμένο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο θέρετρο Palma Rima της Γκάμπια. Τα καταλύματα οργανώνονται σε βίλες γύρω από μια μεγάλη κεντρική πισίνα που περιβάλλεται από ένα μπαρ και εστιατόριο γεμάτα ζωή.

Αλντιάνα – Εγκαίνια καλοκαίρι 2019

 • Aldiana Club Calabria: Μια ολοκαίνουρια ξενοδοχειακή μονάδα 324 δωματίων στη βορειοανατολική ακτή της Καλαβρίας, στην Ιταλία, για δραστήριες οικογένειες και ομάδες, με επτά γήπεδα τένις, beach volley και τοξοβολία, μεταξύ πολλών άλλων. Μια παραλία μήκους ενός χιλιομέτρου εκτείνεται κατά μήκος της μονάδας, μεγάλο σπα με εσωτερική πισίνα παρέχει χώρο για χαλάρωση.
 • Aldiana Club Ampflwang: Ένα ορεινό καταφύγιο στην Αυστρία. Το ξενοδοχείο διαθέτει εκτεταμένες εγκαταστάσεις ιππασίας με 50 άλογα και πόνι και πρόσβαση σε 420 χιλιόμετρα μονοπατιών για ιππασία. Υπάρχουν πολλά εσωτερικά και εξωτερικά γήπεδα τένις, στούντιο με ποδήλατα κι εκτεταμένες εγκαταστάσεις γυμναστηρίου. Διαθέτει θέατρο, νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και άφθονους χώρους ψυχαγωγίας για παιδιά.

SENTIDO – Εγκαίνια καλοκαίρι 2019

 • SENTIDO Mar Blau: Το 184 δωματίων, all-inclusive ξενοδοχείο στο Cala Millor, στη Μαγιόρκα αποτελείται από διαμερίσματα ή στούντιο με μικρές κουζίνες. Δύο πισίνες, συμπεριλαμβανομένης μίας για παιδιά, βρίσκονται σε κήπους με βεράντες.
 • SENTIDO Hotel Diamant : Το 153-δωματίων, all-inclusive οικογενειακό ξενοδοχείο στην Cala Ratjada, στα βορειοανατολικά του νησιού, με πολλές παραλίες με γαλάζια σημαία σε κοντινή απόσταση. Το ξενοδοχείο, το οποίο θα ανακατασκευαστεί πλήρως αυτόν τον χειμώνα, βρίσκεται σε εκτεταμένους κήπους, διαθέτει και παιδική χαρά.
 • SENTIDO Aparthotel Diamant : Το «αδελφάκι» του προηγούμενου ξενοδοχείου, με 72 ευρύχωρα διαμερίσματα για οικογένειες ή παρέες φίλων και 18 επιπλέον δωμάτια σε ξεχωριστό παράρτημα. Τα δύο ξενοδοχεία μοιράζονται εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της πιο υψηλής τουριστικής περιόδου.
 • SENTIDO Palm Azur : Ένα all inclusive ξενοδοχείο 326 δωματίων στη Τζέρμπα της Τυνησίας με τρία εστιατόρια, για αυθεντική τυνησιακή κουζίνα και κλασική ιταλική. Το ξενοδοχείο διαθέτει τέσσερις εξωτερικές πισίνες, που περιλαμβάνουν μία για παιδιά, κι ένα μικρό waterpark. Θαλάσσια σπορ είναι διαθέσιμα κοντά στο θέρετρο, όπως καταδύσεις, καταμαράν, κανό και windsurfing.
 • SENTIDO Toscana Charme Resort : Το νεόκτιστο ξενοδοχείο 116 δωματίων στην ακτή της Terrenian στην Ιταλία, κοντά στην Πίζα, προσφέρει απόδραση μπροστά σε μια λευκή αμμώδη παραλία με φόντο τα αξιοθέατα της Τοσκάνης. Το ξενοδοχείο διαθέτει rooftop.

SunConnect – Εγκαίνια καλοκαίρι 2019

 • SunConnect Delfino Beach : Οικογενειακό θέρετρο 321 δωματίων μαυριτανικού στιλ στη Ναμπούλ, κοντά στο Hammamet της Τυνησίας με ιδιωτική παραλία και δύο εξωτερικές πισίνες. Το ξενοδοχείο, σε απόσταση λίγων λεπτών από ένα δημοφιλές water park, διαθέτει πολλά δωμάτια, καθώς και bungalows για οικογένειες. Υπάρχουν τέσσερις επιλογές για φαγητό. Για οικογένειες το ξενοδοχείο προσφέρει θαλάσσια σπορ, τένις και υδατοσφαίριση, καθώς κι ένα εκτεταμένο ημερήσιο πρόγραμμα.
 • SunConnect Fuerteventura Princess : Ένα οικογενειακό θέρετρο 407 δωματίων, all-inclusive, στα περίχωρα της ήσυχης πόλης Esquinzo της Φουέρτεβεντούρα. Το ξενοδοχείο προσφέρει αίσθηση χωριού, διαθέτει δύο εστιατόρια και πέντε μπαρ – συμπεριλαμβανομένου ενός μόνο για ενήλικες – και πολλών πισίνων. Θα λειτουργεί και λέσχη παιδιών.
 • SunConnect Cyprotel Φαληράκι: Οικογενειακό θέρετρο 356 δωματίων στο Φαληράκι της Ρόδου με aquapark, καθώς και μεγάλους κήπους. Ένα rooftop μπαρ είναι ένα από τα δύο μπαρ που διαθέτει και υπάρχουν δύο εστιατόρια στο θέρετρο καθώς και δύο πισίνες και μια ειδική πισίνα για μωρά, καθώς και ένα υδάτινο πάρκο με πολλές τσουλήθρες.
 • SunConnect Rising Star: Παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 140 δωματίων στον Πρωταρά, στην Κύπρο. Προσφέρει μεγάλα στούντιο και διαμερίσματα με μικρούς χώρους κουζίνας.

Sunprime – Εγκαίνια χειμώνας 2018

 • Sunprime Tamala Beach: Νεόκτιστο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 120 δωματίων στη Γκάμπια, με πολλά δωμάτια για κολύμβηση, ένα μεγάλο σπα και εκτενές πρόγραμμα γυμναστικής και δραστηριοτήτων, καταφύγιο κοντά σε εστιατόρια, μπαρ και αθλητικές δραστηριότητες.

H Thomas Cook Hotels & Resorts ανήκει στον Όμιλο Thomas Cook και έχει την ευθύνη όλων των ξενοδοχείων υπό το σήμα της εταιρείας διακοπών. Διαθέτει περίπου 200 ξενοδοχεία με περισσότερα από 40.000 δωμάτια σε 47 προορισμούς ανά τον κόσμο. Με βάση τον αριθμό των δωματίων, ανήκει στις κορυφαίες 40 εταιρείες ξενοδοχείων. Έχει οκτώ εμπορικά σήματα που προσφέρουν εύρος επιλογών για οικογένειες, ζευγάρια, και μεμονωμένους ταξιδιώτες. Στα σήματα αυτά ανήκουν τα Casa Cook, ένα υψηλού προφίλ, μπουτίκ liefestyle εμπορικό σήμα, το Cook’s Club, ένα εμπορικό σήμα που βασίζεται στον μοντέρνο σχεδιασμό και υποστηρίζει διασκέδαση και εξοικονόμηση στο ταξίδι, τα Sendido, σήμα με θέρετρα υψηλών απαιτήσεων, σχεδιασμένα για χαλάρωση, τα Sunwing, premium θέρετρα για οικογένειες, τα Sunprime, υψηλών απαιτήσεων ξενοδοχεία που απευθύνονται σε ενήλικες που θέλουν να χαλαρώσουν, τα SunConnect, για εξαιρετικής αξίας οικογενειακές διακοπές, τα Aldiana, premium club θέρετρα για αποδράσεις γεμάτες δράση, αλλά και τα ξενοδοχεία με το σήμα smartline, για όμορφες παραθαλάσσιες διακοπές.

Πηγή: naftemporiki.gr

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο