Λιτάνευση εικόνας Παναγίας | Καταστηματάρχες διαμαρτύρονται για την εξαίρεση της οδού Τσουδερών

Την αντίθεσή τους αναφορικά με «την αλλαγή της διαδρομής της λιτάνευσης της θαυματουργού εικόνας των Εισοδίων της Θεοτόκου του μητροπολιτικού μας ναού μετά από δεκαετίες» εκφράζουν καταστηματάρχες της οδού Τσουδερών, με επιστολή τους προς τη Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη και τον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα.
Στην επιστολή τους αναφέρουν τα εξής:
«Με μεγάλη μας λύπη, πληροφορηθήκαμε την αλλαγή της διαδρομής της λιτάνευσης της θαυματουργού εικόνας των Εισοδίων της Θεοτόκου του μητροπολιτικού μας ναού μετά από δεκαετίες.
Στη νέα διαδρομή δεν περιλαμβάνεται η οδός Τσουδερών που βρίσκονται τα καταστήματά μας.
Νομίζουμε ότι είναι άδικο, καθώς στερούμαστε το δικαίωμα να λάβουμε την ευλογία της θαυματουργού εικόνας τόσο εμείς όσο και οι οικογένειες μας καθώς επίσης και οι δεκάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν γνωρίζουν την αιφνιδιαστική αυτή αλλαγή.
Παράκληση όλων μας είναι, η διαδρομή της λιτάνευσης να ακολουθήσει την ίδια διαδρομή που ισχύει εδώ και χρόνια.
Με σεβασμό
Οι καταστηματάρχες της οδού Τσουδερών».
Κανένα σχόλιο