Χανιά | 93 υποψήφιους και μέρος του προγράμματος παρουσίασε ο Γρ. Αρχοντάκης (ονόματα & εικόνες)

Σημεία του προγράμματος τού συνδυασμού του και 93 υποψήφιους παρουσίασε απόψε ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας», Γρηγόρης Αρχοντάκης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Mega Place στον Βλητέ Σούδας.

Ο κ. Αρχοντάκης επεσήμανε ότι «σε όλη μου την προσωπική διαδρομή -αυτοδιοικητική και επαγγελματική- λειτούργησα με γνώμονα την κοινή λογική. Πάντα είχα την πεποίθηση ότι ξεκινάμε από τα αυτονόητα για να συνεχίσουμε με τους μεγαλύτερους οραματικούς στόχους μας. Αρκετές φορές τα κατάφερα, άλλες πάλι, ο λαϊκισμός, οι ιδεοληψίες αλλά και οι συντεχνιακές λογικές υπήρξαν τροχοπέδη ακόμα και για τα αυτονόητα. Να δούμε λοιπόν για ποιο λόγο στο Δήμο Χανίων, ακόμη και τα αυτονόητα δε προχωρούν. Μήπως πρέπει να επιστρατεύσουμε περισσότερο την κοινή λογική προκειμένου να βρούμε λύσεις στα χρόνια προβλήματα που μας ταλανίζουν; Γιατί, ένα είναι βέβαιο. Ότι καμία Δημοτική αρχή δεν ξεκινά τη θητεία της με κακή πρόθεση. Όλοι ξεκινούν με διάθεση προσφοράς, αλλά δυστυχώς κάπου στην πορεία μπερδεύουν τα πράγματα», σημείωσε ο κ. Αρχοντάκης.

Ακολούθως, ο κ. Αρχοντάκης αναφέρθηκε σε μία σειρά από θέματα, που, όπως είπε, για εκείνον και για την ομάδα του θεωρούνται αυτονόητα.

Όπως τόνισε, «αυτονόητο για μας είναι να δρομολογείται η λύση απλών προβλημάτων της καθημερινότητας, χωρίς αυτά να χάνονται στον κυκεώνα της γραφειοκρατίας και των αιρετών. Αυτονόητο για μας είναι η ισομερής ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου Χανίων, όσο απομακρυσμένες και αν είναι. Αυτονόητο για μας είναι η ύπαρξη σχεδίου για την αξιοποίηση όλων των Δημοτικών και Δημόσιων ακινήτων που υπάρχουν στο Δήμο μας. Αυτονόητο για μας είναι να έχει ήδη δρομολογηθεί ένας στρατηγικός σχεδιασμός βιώσιμης κινητικότητας για την πόλη των Χανίων. Αυτονόητο για μας είναι ο άψογος συντονισμός μεταξύ των φορέων καθαριότητας του Δήμου Χανίων και η ύπαρξη προγράμματος σταδιακής υπογειοποίησης των κάδων. Αυτονόητο για μας είναι η λύση του προβλήματος των αδέσποτων. Αυτονόητο για μας είναι να προχωρούν τα σχέδια πόλεως και οι χωροταξικοί σχεδιασμοί σε χρόνους λογικούς, δημιουργώντας προϋποθέσεις ανάπτυξης και καλύτερης ποιότητας ζωής για τους πολίτες. Αυτονόητα είναι και δεκάδες άλλα ζητήματα που δεν προχωρούν, όχι επειδή δεν υπάρχει η πρόθεση, αλλά επειδή δεν επιστρατεύεται η κοινή λογική και δεν υπάρχει η μεθοδολογία υλοποίησής τους».

Ο κ. Αρχοντάκης παρουσίασε τις θεματικές του προγράμματος του, οι οποίες είναι οι εξής:

• Λειτουργία Κοινοτήτων – Ανάπτυξη της Υπαίθρου

• Αστικό Περιβάλλον – Ελεύθεροι χώροι – Βιώσιμη Κινητικότητα – Κυκλοφοριακό

• Εξυπηρέτηση- Διαφάνεια – Αποτελεσματικότητα – Ψηφιακός Δήμος

• Υγεία – Πρόνοια – Παιδεία – Κοινωνική Πολιτική – ΑΜΕΑ

• Καθαριότητα – Διαχείριση απορριμμάτων

• Νεώρια – Δημοτική Αγορά – Δημοτικά και Δημόσια Κτήρια

• Τουρισμός

• Πολιτισμός

• Αθλητισμός

• Μελέτες – Υποδομές – Υλοποίηση έργων – Χρηματοδοτικά Εργαλεία

• Χανιά – Έξυπνος Δήμος

• Πολιτική προστασία – Εθελοντισμός

• Μέριμνα και Προστασία Ζώων

Ο κ. Αρχοντάκης σημείωσε ότι «θέλουμε οι Κοινότητες να λειτουργούν ως ανεξάρτητα αυτοδιοικητικά όργανα και οι αποφάσεις τους να είναι υλοποιήσιμες χωρίς την μεσολάβηση άλλων αιρετών προσώπων. Οι Κοινότητες μέσω των αποφάσεών τους να δρομολογούν τη λύση απλών θεμάτων που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών και των επισκεπτών της περιοχής τους (όπως αποκατάσταση ζημιών οδικού δικτύου, αποκατάσταση πεζοδρομίων, αντικατάσταση κάδων, συντήρηση ηλεκτροφωτισμού κ.λπ.). Οι εισηγήσεις των Κοινοτήτων σε θέματα μεγαλύτερης εμβέλειας να αντιμετωπίζονται από το Δήμο Χανίων με την ανάλογη υπευθυνότητα».

Και συνέχισε: «Πώς θα κάνουμε πράξη τα πιο πάνω; Με την έναρξη της Δημοτικής θητείας αποφασίζονται από το Δημοτικό Συμβούλιο οι αρμοδιότητες που εκχωρούνται σε κάθε Κοινότητα. Στον ετήσιο προϋπολογισμό του Δήμου Χανίων γίνεται,  σε όλες τις Κοινότητες, η κατανομή των χρημάτων που έχει τη δυνατότητα η κάθε Κοινότητα να διαχειριστεί από μόνη της. Το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε Κοινότητα αποτελεί συνάρτηση του γεωγραφικού της εύρους, του πληθυσμού της, της γεωμορφολογίας της και των αρμοδιοτήτων που της έχουν εκχωρηθεί. Δημιουργείται Τμήμα Κοινοτήτων, το οποίο στελεχώνεται από υφιστάμενους υπαλλήλους του Δήμου Χανίων, μηχανικούς, οικονομικούς, διοικητικούς -μέσω εσωτερικής μετακίνησης- όπου αυτό αναλαμβάνει το σύνολο των διαδικασιών που προβλέπονται για τη διεκπεραίωση των αποφάσεων της κάθε Κοινότητας. Ο Δήμαρχος Χανίων κάθε μήνα, συνοδευόμενος από συνεργάτες του -αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες- πραγματοποιεί επίσκεψη σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες (πρώην Δήμους). Εκεί θα ενημερώνεται από τους αιρετούς των Κοινοτήτων για θέματα και προβλήματα της περιοχής, μέσα από μια διαδικασία ευρείας σύσκεψης. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα διαπιστώνεται αφενός η αποτελεσματικότητα της υλοποίησης των αποφάσεων, αρμοδιότητας των Κοινοτήτων, και αφετέρου η δρομολόγηση μεγαλύτερης εμβέλειας παρεμβάσεων και έργων. Το μοντέλο αυτό λειτούργησε με επιτυχία την περίοδο 2007 – 2010 μεταξύ Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων και Δήμων».

Ο κ. Αρχοντάκης σημείωσε ότι «μέσω της πρότασής μας αυτής, που αποτελεί δέσμευσή μας, ο Δήμος Χανίων, εκχωρώντας αρμοδιότητες στις Κοινότητες και δημιουργώντας μηχανισμό αντιμετώπισης απλών θεμάτων της καθημερινότητας,  απελευθερώνει δυνάμεις για να ασχοληθεί πιο αποτελεσματικά με τα μεγαλύτερα θέματα. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις  εκείνες,  όπου τα Συμβούλια Κοινοτήτων και το Δημοτικό Συμβούλιο συνεργάζονται αρμονικά με διακριτούς ρόλους, φτιάχνοντας ένα ισχυρό από κάθε άποψη σύνολο».

Ο κ. Αρχοντάκης αναφέρθηκε και στα θέματα της καθαριότητας, τονίζοντας ότι «θέλουμε ένα Δήμο, όπου σταδιακά και με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα να υλοποιήσει υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων, δίνοντας προτεραιότητα στις τουριστικές περιοχές, όπου ο διαχωρισμός των απορριμμάτων θα γίνει κοινή συνείδηση και θα μπει στην καθημερινότητα του πολίτη, όπου η εναπόθεση ογκωδών και ειδικών απορριμμάτων θα γίνεται σε συγκεκριμένα χωροθετημένα σημεία, όπου ο «ρυπαίνων πληρώνει» και όλοι αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Ένα Δήμο, όπου η εικόνα του εξοπλισμού καθαριότητας δε θα παραπέμπει σε τριτοκοσμικές χώρες.Ένα Δήμο, όπου θα υπάρχει αποτελεσματικός συντονισμός των δύο φορέων αποκομιδής απορριμμάτων του Δήμου Χανίων – ΔΕΔΙΣΑ και Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας – έτσι ώστε να υπάρχει ένας ενιαίος  και συντονισμένος προγραμματισμός για το σύνολο του Δήμου. Η σάρωση θα αφορά το σύνολό του και όχι μόνο συγκεκριμένες περιοχές».

Και πρόσθεσε: «Πώς θα κάνουμε πράξη τα πιο πάνω; Καλύτερη οργάνωση και συντονισμός μεταξύ των δύο φορέων αποκομιδής απορριμμάτων του Δήμου Χανίων, ΔΕΔΙΣΑ και Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας. Ο συντονισμός μπορεί να επιτευχθεί από ένα αιρετό πρόσωπο, το οποίο θα εποπτεύει και τις δύο υπηρεσίες. Ένα κοινό τηλεφωνικό κέντρο καθώς και ηλεκτρονική υποστήριξη για θέματα καθαριότητας, ώστε να υπάρχει ακριβής εικόνα των εργασιών που σχετίζονται με τους εν λόγω φορείς, όπως και με τις εργολαβίες, με στόχο να περιοριστούν οι άσκοπες μετακινήσεις. Ο πολίτης θα ενημερώνεται μέσα από ηλεκτρονική εφαρμογή για τον ακριβή χρόνο αποκομιδής, ώστε να προγραμματίζει την εναπόθεση των απορριμμάτων του. Νέος εξοπλισμός, προσαρμοσμένος στις ανάγκες της πόλης (αντικατάσταση απορριμματοφόρων, πλυντήριο κάδων) και εφοδιασμός των Υπηρεσιών καθαριότητας με σύγχρονα συστήματα. Υλοποίηση κανονιστικών αποφάσεων, στο πλαίσιο της αρχής, «ο ρυπαίνων πληρώνει». Χωροθέτηση σημείων ογκωδών και ειδικών απορριμμάτων. Δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και οικολογικής ευαισθητοποίησης. Πλάνο υπογειοποίησης των κάδων απορριμμάτων. Η υπογειοποίηση των κάδων είναι ένα έργο που δημιουργεί απόσβεση σε μικρή χρονική διάρκεια. Είναι καίριας σημασίας, αφού και τον πολίτη βοηθά να διαχωρίσει πιο εύκολα τα απορρίμματά του, και βελτιώνει σημαντικά την αισθητική της πόλης μας. Στήριξη της ΔΕΔΙΣΑ στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του  έργου της, όσο αφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων».

Διαβάστε ΕΔΩ όλη την ομιλία του κ. Αρχοντάκη

Από την πλευρά της, η Νάνσυ Αγγελάκη, στη διάρκεια της δικής της ομιλίας, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι «με οδηγό την εμπειρία μας και τη βούλησή μας για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας, θα συμπορευτούμε όλοι μαζί, σε μία πορεία με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Ο άνθρωπος και τα προβλήματά του ήταν άλλωστε πάντα στις προτεραιότητές μου. Γνωρίζω καλά ότι η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας. Πρέπει συνεχώς να παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στην Αυτοδιοίκηση. Σέβομαι τον συνάνθρωπό μου, επιζητώ πάντα τον διάλογο από όποια θέση, είμαι πάντα παρούσα και πάντα κοντά του. Όπως το αποδεικνύει και η πορεία μου στην Αυτοδιοίκηση, από θέσεις ευθύνης ή στην αντιπολίτευση. Όμως ταυτόχρονα είμαι πάντα ανοικτή σε ανταλλαγή προτάσεων και απόψεων. Σε όλους εμάς, σε όλους τους Χανιώτες, χρωστάμε ένα καλύτερο Δήμο. Έναν Δήμο που κοιτάζει μπροστά. Η ποιότητα του ψηφοδελτίου μας, η εμπειρία μας, μας οι γνώσεις μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλύσουμε τα μικρά και μεγάλα θέματα του Δήμου. Ο Γρηγόρης Αρχοντάκης έχει όλα εκείνα τα εχέγγυα, που μπορούν να μας ενώσουν. Προχωράμε μπροστά. Συμπορευόμαστε, συλλειτουργούμε, συναποφασίζουμε. Για έναν Δήμο που θα έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο. Αυτόν που ζει, εργάζεται και μεγαλώνει τα παιδιά του σε κάθε γωνιά του. Μαζί, για τα Χανιά της επόμενης μέρας».

Διαβάστε ΕΔΩ όλη την ομιλία της κ. Αγγελάκη

Ακολουθούν οι 93 υποψήφιοι…

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

A/A

Επίθετο

Όνομα

Ιδιότητα

1

Αγγελάκη

Νάνσυ

π. Αντιδήμαρχος Χανίων, π. Πρόεδρος ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.

2

Αγγελιδάκη

Νίκη

Υπάλληλος Νοσοκομείου

3

Αλεξανδράκης

Βαγγέλης

Συνταξιούχος Υπάλληλος ΟΤΕ

4

Ανδρονικάκης

Δημήτρης

Ιδιωτικός Υπάλληλος

5

Αντωνιουδάκη

Αμαλία

Δικηγόρος

6

Αποστολάκη

Νίκη

Δικηγόρος

7

Αρβανιτάκης

Γιάννης

Φυσικός

8

Αρτεμάκης

Τάσος

Ελεύθερος Επαγγελματίας

9

Αρχοντάκης

Νίκος

Φοιτητής Νομικής

10

Βερναδάκης

Κώστας

Δημόσιος Υπάλληλος

11

Βιτσιλάκη

Έφη

Οδοντίατρος, Ορθοδοντικός

12

Βλοντάκης

Σπύρος

Επιχειρηματίας εστίασης, πρώην διεθνής πολίστας

13

Βούτας

Γιάννης

Ελεύθερος Επαγγελματίας, Αντιπρόεδρος Σ.Ε.ΗΛ.Χ

14

Γαλανάκης

Μάνος

Κοινωνικός Λειτουργός, Μουσικός

15

Γιανναράκης

Παύλος

Τουριστικές Επιχειρήσεις

16

Γιασαφάκης

Αντώνης

Απόστρατος Πολεμικής Αεροπορίας

17

Γυπάκης

Γιάννης

Γεωπόνος Τ.Ε – Αρχιτέκτων Τοπίου

18

Δασκαλάκης

Ευτύχης

Προϊστάμενος Δ/νσης Διαχείρισης Υδραυλικών Έργων Ο.Α.Κ. Α.Ε.

19

Δημητρουλάκης

Γιώργος

Ελεύθερος Επαγγελματίας (express service)

20

Δημοτάκης

Γιάννης

Ιδιωτικός Υπάλληλος

21

Δήμου

Θώμη

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

22

Διγενάκης

Κάρλος

Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Υπάλληλος Ο.Α.Κ. Α.Ε.

23

Δρακακάκης

Γιάννης

Ελεύθερος Επαγγελματίας

24

Δρουδάκης

Στέλιος

Executive Chef

A/A

Επίθετο

Όνομα

Ιδιότητα

25

Ζερβουδάκης

Τάκης

Ελεύθερος επαγγελματίας, πρώην πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Χανίων

26

Ζουριδάκη

Ιωάννα

Εκπαιδευτικός, Ιδιοκτήτρια σχολής τουριστικών επαγγελμάτων

27

Κακούρης

Βαγγέλης

Έμπορος

28

Καρατζάς

Γαβριήλ

Υπάλληλος ΔΕΥΑΧ

29

Καραφεϊζη

Ελένη

Συνταξιούχος Νοσηλευτικού Ιδρύματος Χανίων και Βάμου

30

Καρκάνης

Νίκος

Ελεύθερος Επαγγελματίας

31

Καρτάκης

Δημήτρης

Ξενοδόχος

32

Κατσιφαράκη -Βιριράκη

Έφη

Δικηγόρος

33

Κιαγιάς

Γιώργος

Καθηγητής Γερμανικών

34

Κοκολάκης

Μιχάλης

Αρχιτέκτων Μηχανικός

35

Κοντορουχάς

Γιώργος

Ελεύθερος Επαγγελματίας

36

Κουμανδράκη

Μαρία

Ελεύθερη Επαγγελματίας

37

Κουτσουκλάκης

Μανώλης

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Πρ. μέλος Εθνικής Ομάδας στίβου

38

Κρινόπουλος

Νίκος

Αξιωματικός Πολεμικού Ναυτικού ε.α.

39

Λαγογιάννη

Αλεξάνδρα

Κοινωνιολόγος

40

Λέκκας

Μανώλης

Απόστρατος Πολεμικής Αεροπορίας, Μετεωρολόγος MSc

41

Λελεδάκη

Έλενα

Ελεύθερη Επαγγελματίας, Ποδολόγος

42

Λιονάκης

Σήφης

Ηλεκτρολόγος

43

Μαγγελάκη-Κουτσουράκη

Ρένα

Έμπορος

44

Μακριδάκης

Μανώλης

Ελεύθερος Επαγγελματίας, π. Αντιδήμαρχος Ακρωτηρίου

45

Μανιουδάκης

Μίλτος

Οικονομολόγος

46

Μανουσάκη – Φαντάκη

Ανθούλα

Ελεύθερη Επαγγελματίας

47

Μαρινάκης

Μανώλης

Ανώτερος Εμπορικός Διευθυντής Κρήτης του Πολυεθνικού Ομίλου WebBeds, Τέως Νομαρχιακός Σύμβουλος,
Προέδρος Τμήματος Τουριστικής ανάπτυξης

48

Μαρινάκης

Σήφης

Δικηγόρος

49

Μαρκαντωνάκης

Γιάννης

Επιχειρηματίας

50

Μπαλωμενάκης

Ευτύχης

Φοιτητής Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων

51

Μπατάκη

Στέλλα

Δικηγόρος

52

Μποτωνάκη- Κουτσογιαννάκη

Λίτσα

Επιχειρηματίας

A/A

Επίθετο

Όνομα

Ιδιότητα

54

Μπροκαλάκη

Υψηλάνθη

Ελεύθερη Επαγγελματίας

54

Μυλωνάκης

Αντώνης

Ιδιωτικός Υπάλληλος

55

Νικολαίδης

Θοδωρής

Επιχειρηματίας εστίασης

56

Νταμπακάκη

Παρασκευή

Ιδιωτική Υπάλληλος- Πτυχιούχος ΤΕΙ Λογιστικής

57

Ντουσάκης

Βαγγέλης

Φοιτητής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης Πολυτεχνείου Κρήτης

58

Ντουσάκης

Μανώλης

Ελεύθερος Επαγγελματίας

59

Παγιαλάκη

Ρούλα

Ιδιοκτήτρια καταστημάτων, Πρώην παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής

60

Παντελίδου -Κάππου

Δέσποινα

Καθηγήτρια Γαλλικής γλώσσας

61

Παπαφιλιππάκης

Νίκος

Τοπογράφος Μηχανικός Μελετητής

62

Πετράκη

Βάσω

Επιχειρηματίας

63

Πετράκης

Σπύρος

Οικονομολόγος, Στέλεχος ΔΕΔΙΣΑ

64

Πετραντωνάκη

Μαρία

Ακτινοφυσικός

65

Πολιτοπούλου

Μάρθα

Νοσηλεύτρια ΔΕ, Εθελόντρια Σαμαρείτισσα Ε.Ε.Σ.

66

Ποντικάκη

Γεωργία

Επιχειρηματίας (Ιδιοκτήτρια κάμπινγκ), Ασφαλιστικός- χρηματοοικονομικός πράκτορας

67

Πρωτοπαπαδάκης

Κώστας

Μελετητής Αναπτυξιακών & Περιβαλλοντικών έργων δημόσιου & ιδιωτικού τομέα,                               
Πρ. Αντιδήμαρχος Χανίων & Πρόεδρος Δ.Λ.Τ.Χ.

68

Ραισάκης

Κώστας

Φαρμακοποιός

69

Ρουμελιωτάκης

Μάνος

Ιδιωτικός Υπάλληλος

70

Ρουμπεδάκη

Μαριάννα

Νοσηλεύτρια, MSc Προηγμένης Κλινικής Πρακτικής

71

Ρουσάκη

Χρυσή

Αισθητικός

72

Σαματά

Άννα

Ελεύθερη Επαγγελματίας, Πρόεδρος Σωματείου Επιχειρηματιών Εστίασης Νομού Χανίων

73

Σηφοδασκαλάκη

Λήδα

Στέλεχος Τουριστικών Επιχειρήσεων,Λογίστρια

74

Σκορδύλης

Γιώργος

Υπάλληλος Cosmote

75

Σταυρίδη

Ισμήνη

Πτυχ. Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Στέλεχος Λογιστηρίου ΣΥΝ.ΚΑ, τ. Δημοτική Σύμβουλος

A/A

Επίθετο

Όνομα

Ιδιότητα

76

Στρατουδάκης

Γιάννης

Επιχειρηματίας, Στρατιωτικός ε.α., πρ. Δημοτικός  Σύμβουλος Θερίσου

77

Στυλιανιουδάκη

Ειρήνη

Ειδικός Παθολόγος

78

Σφυράκης

Γιάννης

Χειρούργος Ορθοπεδικός

79

Σωτηράκη

Κάλλια

Διοργανώτρια Πολιτιστικών Δράσεων

80

Τέλλα

Νεκταρία

Ραδιοφωνική Παραγωγός

81

Τζαγκαράκης

Βασίλης

Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

82

Τζιγκουνάκης

Γιάννης

Νοσηλευτής ΤΕ, Υπεύθυνος Αναισθησιολογικού Τμήματος Νοσοκομείου Χανίων

83

Τζομπανάκης

Νεκτάριος

Λογιστής, Φοροτεχνικός

84

Τζωρτζάκης

Λεωνίδας

Τουριστικός πράκτορας

85

Τσαγκάρη- Σαρικάκη

Ντίνα

Ιδιωτική Υπάλληλος

86

Τσιβουράκης

Κώστας

Καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Αρχιμάγειρας.

87

Τσολάκης

Λευτέρης

Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π., M.Sc.

88

Τσουπάκη

Χαρά

Καθηγήτρια Αγγλικών

89

Φατζίκη

Μαρία

Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δασκάλα

90

Φουρναράκης

Νίκος

Ελεύθερος Επαγγελματίας

91

Φραγκάκης

Γιάννης

Έμπορος, Επιχειρηματίας

92

Χριστινάκης

Γιώργος

Αξιωματικός Αεροπορίας ε.α. Τεχνολόγος Μηχανικός

93

Ψυλλάκη- Σουλτάτη

Νίκη

Εκπαιδευτικός

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο