Με μία θεαματική κίνηση ενισχύει την παρουσία του στην αγορά αυτοκινήτου ο «Όμιλος Βασιλάκη» . Η ελληνική επιχείρηση εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της «Π&Ρ Δάβαρης» της εισαγωγικής της Hyundai και KIA στην Ελλάδα.
Έτσι, ο συγκεκριμένος όμιλος, μαζί με τη SEAT, καταλαμβάνει ένα μερίδιο 10% στις εισαγωγές αυτοκινήτων στην Ελλάδα, ενισχύοντας ιδιαίτερα την παρουσία του στην ελληνική αγορά.
Όπως αναφέρει το newsauto.gr , ο ελληνικός όμιλος επιχειρήσεων, αυτοκινητικά δραστηριοποιείται με επιτυχία στις λιανικές πωλήσεις με τη ΒΕΛΜΑΡ (εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων ABARTH, ALFA ROMEO, FORD, FIAT, OPEL, SEAT, SAAB, VOLVO, HONDA & MITSUBISHI), στα μεταχειρισμένα με τα Stock Center, αλλά και στις εισαγωγές ανταλλακτικών. Παράλληλα διαθέτει και τη Hertz.
Η συγκεκριμένη επιχειρηματική κίνηση φαντάζει στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, σαν όαση (τουλάχιστον αισιοδοξίας) στο κάκιστο κλίμα που έχει δημιουργηθεί.
Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και ο νέος αντιπρόσωπος της Skoda στην Ελλάδα.