Αλλος για το… ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά; Ολα τα ονόματα που «παίζουν»

«Σταυρόλεξο» για δυνατούς και έμπειρους λύτες αποτελεί, με βάση τα σημερινά δεδομένα, η κατάρτιση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά για τις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, καθώς, σε αντίθεση με το σχετικά πρόσφατο παρελθόν, καταγράφεται υπερπληθώρα… ενδιαφέροντος από παλαιά και νέα στελέχη του κόμματος, αλλά και από πολιτικά στελέχη που μέχρι και σήμερα δεν «στεγάζονται» επισήμως σε αυτό.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε χθες από τη Θεσσαλονίκη τη θέση του για ανανέωση στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επόμενες εθνικές εκλογές, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα Μέσα Ενημέρωσης.

Ωστόσο, η ανανέωση του ψηφοδελτίου είναι ένα ζήτημα που θα κριθεί ανά περίπτωση, υποστηρίζουν αρκετά στελέχη του κόμματος, υπενθυμίζοντας πως, σε ό, τι αφορά τουλάχιστον στα Χανιά, τυχόν ριζικές αλλαγές μόνο εύκολη υπόθεση δεν -πρόκειται να- είναι δεδομένου ότι και οι τρεις πρώην βουλευτές ( Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Μανούσος Βολουδάκης, Κυριάκος Βιρβιδάκης) αφ’ ενός επιθυμούν ξεκάθαρα να είναι υποψήφιοι, όπως προκύπτει και από το ρεπορτάζ τού HANIA.news, αφ’ ετέρου έχουν ισχυρό «αντίκρυσμα» στην τοπική βάση της ΝΔ.

Ταυτόχρονα, όμως, αρκετά είναι και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που τονίζουν την ανάγκη ριζικής ανανέωσης προκειμένου, όπως επισημαίνουν, το κόμμα να μπορέσει να απευθυνθεί και σε ψηφοφόρους του κέντρου και της κεντροδεξιάς, οι οποίοι θα εξέταζαν το ενδεχόμενο να στηρίξουν τη ΝΔ, με βάση το σημερινό πολιτικό σκηνικό, σε περίπτωση που υπήρχαν νέα άφθαρτα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιό της.

Το HANIA.news παρουσιάζει σήμερα όλα τα ονόματα που ακούγονται για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά. Αναλυτικότερα:

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ, ΒΙΡΒΙΔΑΚΗΣ

Ο κ. Μαρκογιαννάκης απέφυγε -όταν ρωτήθηκε από το HANIA.news– να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του, επιλέγοντας να κρατήσει «κλειστά τα χαρτιά» του, αν και πληροφορίες από το περιβάλλον του τον θέλουν να επιθυμεί εντόνως να είναι και πάλι υποψήφιος.

Στενός συνεργάτης του, μιλώντας στο HANIA.news, εξέφρασε, μάλιστα, την άποψη ότι «η προσφορά του Χρήστου στην παράταξη και η απήχησή του σε μεγάλη μερίδα του εκλογικού σώματος θα επιβάλλουν όχι μόνο να ζητηθεί η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο, αλλά, αν υπάρχουν ενδοιασμοί από μέρους του, να επιστρατευτεί»!

Ερωτηθείς αν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά «χωρούν» δύο Μαρκογιαννάκηδες (με δεδομένο ότι και το όνομα του περιφερειακού συμβούλου Κρήτης Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, ανιψιού του πρώην υπουργού και βουλευτή ακούγεται για μία από τις έξι θέσεις), ο στενός συνεργάτης του κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη ήταν κατηγορηματικός: «Προφανώς όχι».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης δεν είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την προεδρία της ΝΔ, τασσόμενος -χωρίς να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις- στο πλευρό του κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ωστόσο, το περιβάλλον του εκτιμά ότι αυτό δεν πρόκειται ν’ αποτελέσει πρόβλημα, υπενθυμίζοντας ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης δεν είχε στηρίξει ούτε τον κ. Κώστα Καραμανλή, αλλά ο πρώην Πρωθυπουργός τον τίμησε δύο φορές, αναθέτοντάς του υπουργικό χαρτοφυλάκιο.

markogiannakhs-xrhstos

Χρήστος Μαρκογιαννάκης

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται και το ενδιαφέρον του κ. Μανούσου Βολουδάκη, ο οποίος, μάλιστα, είχε στηρίξει ανοιχτά τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες, μόλις, ημέρες, ο κ. Βολουδάκης, μιλώντας στο HANIA.news, είχε χαρακτηρίσει «ευσεβείς πόθους» τις φήμες ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια των Χανίων.

Ειδικότερα, όταν ρωτήθηκε από το HANIA.news αν θα συνεχίσει να ασχολείται με την πολιτική και αν επιθυμεί να διεκδικήσει τη 1 από τις 4 βουλευτικές έδρες σε επίπεδο Νομού στις επόμενες εθνικές εκλογές, ο κ. Βολουδάκης απάντησε: «Έχω δηλώσει και κατά το παρελθόν ότι για εμένα πολιτική υπάρχει μόνο με έδρα τα Χανιά. Τα υπόλοιπα είναι ευσεβείς πόθοι διαφόρων. Θεμιτό να τους έχουν, αλλά είναι ευσεβείς πόθοι».

boloydakhs-manoysos

Μανούσος Βολουδάκης

Λιτός, σαφής και ξεκάθαρος ήταν χθες και ο κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης, όταν ρωτήθηκε από το HANIA.news αν επιθυμεί να είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές. «Σαφώς ναι», απάντησε ο κ. Βιρβιδάκης. Υπενθυμίζεται ότι στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ο κ. Βιρβιδάκης είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του εξαδέλφου του, Κυριάκου Μητσοτάκη.

birbidakhs-mhtsotakhs

Ο Κυριάκος Βιρβιδάκης με τον συνονόματο εξάδελφό του, πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη

ΠΛΗΘΩΡΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ

Παράλληλα, υπάρχουν αρκετά, ακόμη, πολιτικά στελέχη που είτε έχουν ήδη εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον τους είτε δεν έχουν γνωστοποιήσει δημόσια τις προθέσεις τους, ωστόσο θεωρείται δεδομένο -με βάση διασταυρωμένες πληροφορίες- ότι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι βουλευτές. Αναλυτικότερα:

Υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές το 1990, το 1993, το 1996, το 2000 και τον Σεπτέμβριο του 2015, ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης είναι εκ των προσώπων που δηλώνει παρών. Μιλώντας στο HANIA.news, ο κ. Δασκαλάκης σημείωσε ότι «το θέμα της κατάρτισης των ψηφοδελτίων τελεί υπό την αίρεση του Προέδρου του κόμματος, ο οποίος καθορίζει το ψηφοδέλτιο. Θεωρώ, πάντως, ότι είναι πολύ πρόωρη αυτή η συζήτηση. Τέτοιο ζήτημα δεν έχει ανοίξει στα όργανα του κόμματος ούτε σε κεντρικό επίπεδο ούτε σε τοπικό επίπεδο. Σε ό, τι με αφορά δηλώνω παρών από οποιοδήποτε μετερίζι για να στηρίξω την παράταξη, όπως έκανα πάντα, και να συνεισφέρω και να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων του Νομού Χανίων».

daskalakhs-giorgos

Γιώργος Δασκαλάκης

Ο κ. Δημήτρης Φραγκάκης, γενικός γραμματέας του Δήμου Χανίων, είναι ένα από τα ονόματα που ακούγεται δυνατά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Φραγκάκης -ο οποίος έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί απευθείας με τον Πρόεδρο της ΝΔ- εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να εκδηλώσει ενδιαφέρον την κατάλληλη χρονική στιγμή. Αν και ο ίδιος έχει επιλέξει να κρατά «κλειστά τα χαρτιά» του, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το θέμα της ενδεχόμενης υποψηφιότητάς του έχει συζητηθεί σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις του με τον κ. Μητσοτάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Φραγκάκης έχει επισημάνει, στο στενό του περιβάλλον, ότι θα εκδηλώσει ενδιαφέρον αν η υποψηφιότητά του δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα στον Πρόεδρο της ΝΔ. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φραγκάκης εργάστηκε για πέντε χρόνια ως αναπληρωτής διευθυντής του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης» και εν συνεχεία ήταν, για αρκετά χρόνια, στενός επιστημονικός συνεργάτης του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

marakakhs-fragkakhs

Δημήτρης Φραγκάκης (δεξιά) και Γιώργος Μαρακάκης

Για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά ακούγεται έντονα και το όνομα του οδοντίατρου Γιώργου Μαρακάκη (γιου του προέδρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων Μιχάλη Μαρακάκη), ο οποίος τον Αύγουστο του 2015 είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από το «Ποτάμι», με το οποίο ήταν υποψήφιος βουλευτής τον Ιανουάριο του 2015, καταλαμβάνοντας, μάλιστα, την πρώτη θέση σε σταυρούς. Ωστόσο, ως γνωστόν, ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης επέλεξε την έδρα των Χανίων με αποτέλεσμα ο κ. Μαρακάκης να μείνει εκτός Βουλής, γεγονός που προκάλεσε… αναταράξεις.

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Μαρακάκης σημείωνε, μεταξύ άλλων, ότι «… θα εξακολουθήσω να παρακολουθώ τις πολιτικές εξελίξεις και να συνδράμω με κάθε δυνατό τρόπο στη συνδιαμόρφωσή τους. Θεωρώ ότι ο τόπος μας και οι άνθρωποί του δικαιούνται σωστής εκπροσώπησης και διεκδικήσεως όλων αυτών που τους αξίζουν. Παραμένω ενεργός πολιτικά με όποιες δυνάμεις διαθέτω προς την κατεύθυνση αυτή». Έκτοτε, ο κ. Μαρακάκης έχει εμφανιστεί σε κομματικές εκδηλώσεις της ΝΔ στα Χανιά, γεγονός που «μαρτυρά» τις προθέσεις του, ενώ δεν παραλείπει, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, να ασκεί εντονότατη κριτική στην κυβέρνηση.

Ο κ. Μαρακάκης, μιλώντας στο HANIA.news, επανέλαβε ότι «είμαι πολιτικά παρών».

Την επιθυμία του να είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στα Χανιά έχει γνωστοποιήσει -σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του και όχι μόνο- ο δημοτικός σύμβουλος Χανίων (με τον συνδυασμό του κ. Άρη Παπαδογιάννη) Γιώργος Σχοινοπλοκάκης. Επιθυμία που επανεπιβεβαίωσε, όταν ρωτήθηκε από το HANIA.news. Ο κ. Σχοινοπλοκάκης, ο οποίος ήταν ένας από τους πλέον «μάχιμους στρατιώτες» της ΝΔ στα Χανιά όταν η πορεία του κόμματος ήταν… κατιούσα, έχει λάβει -σύμφωνα με το περιβάλλον του- διαβεβαιώσεις από ανθρώπου που βρίσκονται κοντά στον κ. Μητσοτάκη ότι θα αξιοποιηθεί στις επόμενες εθνικές εκλογές. Ο ίδιος, εδώ και αρκετούς μήνους, κινείται πολιτικά ως εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής, συμμετέχοντας, μεταξύ άλλων, σε εκδηλώσεις ακόμη και εκτός Δήμου Χανίων, με το βλέμμα στην επόμενη μέρα.

sxoinoplokakhs

Ο Γιώργος Σχοινοπλοκάκης (δεξιά σε πρώτο πλάνο) με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στη Δημοτική Αγορά

Ένα όνομα που αναμένεται να προκαλέσει έκπληξη, σε περίπτωση που συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά, είναι αυτό της επίκουρης καθηγήτριας του Πολυτεχνείου Κρήτης Δάφνης Μανουσάκη. Η κα Μανουσάκη, ως γνωστόν, ήταν υποψήφια βουλευτής με το «Ποτάμι» στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου 2015, λαμβάνοντας αξιοσημείωτο αριθμό ψήφων. Το HANIA.news αποκαλύπτει σήμερα ότι η κα Δάφνη Μανουσάκη δεν είναι, πλέον, μέλος του «Ποταμιού» από το οποίο παραιτήθηκε πριν από λίγους μήνες, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διαφωνίες αναφορικά με την πολιτική γραμμή και θέματα οργάνωσης του κόμματος. Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια Μανουσάκη διατηρεί άριστες σχέσεις, επί δεκαετίες, με την οικογένεια Μητσοτάκη.

manoysakh-dafnh1

Δάφνη Μανουσάκη

Ένα ακόμη πρόσωπο που «παίζει» για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά είναι ο κ. Γιώργος Κονταξάκης. Ο κ. Κονταξάκης, με καταγωγή από την Κίσσαμο, δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στον χώρο της Αυτοδιοίκησης με ιδιαίτερη δυναμική, σε ό, τι αφορά στη σταυροδοσία. Το 2006 εξελέγη νομαρχιακός σύμβουλος Χανίων με 3.360 σταυρούς προτίμησης, ενώ το 2010 εκλέχθηκε πρώτος περιφερειακός σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Μάχη για την Κρήτη», λαμβάνοντας με 4.900 σταυρούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κονταξάκης επιθυμεί την αξιοποίησή του, δηλώνει παρών και αναμένει τις τελικές αποφάσεις του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη. Υπενθυμίζεται ότι στις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015 υποψήφια με τη ΝΔ ήταν η σύζυγος του κ. Κονταξάκη, Λία Τσαμουρτζή – Κονταξάκη.

kontaxakhs-giorgos

Γιώργος Κονταξάκης

Το πολιτικό του «προφίλ», με προφανή στόχο την υποψηφιότητά σε εθνικές εκλογές, «χτίζει» ο περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης. Ο κ. Μαρκογιαννάκης είναι αρκετά δραστήριος στο Περιφερειακό Συμβούλιο, καταθέτοντας συχνά ερωτήσεις προς τον Περιφερειάρχη, για θέματα που αφορούν κυρίως τα Χανιά και φροντίζει να προβάλει τις παρεμβάσεις του. Νεαρός, με «ισχυρό» επώνυμο που φέρνει σταυρούς από συγκεκριμένη -ως επί το πλείστον- δεξαμενή ψηφοφόρων, ο κ. Μαρκογιαννάκης είναι μία από τις υποψηφιότητες που πιθανόν να εξετάσει η ηγεσία της ΝΔ, μόνο, όμως, αν τελικά ο κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης δεν είναι υποψήφιος, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, δεν πρόκειται -για ευνόητους λόγους- να συνυπάρξει με τον θείο του στο ίδιο ψηφοδέλτιο.

markogiannakhs-alexandros

Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης

Ένα ακόμη όνομα που ακούγεται έντονα για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά είναι αυτό του δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη. Το HANIA.news επικοινώνησε με τον κ. Κουκιανάκη, στον οποίο έθεσε το ερώτημα αν επιθυμεί να είναι υποψήφιος βουλευτής. Ο κ. Κουκιανάκης απάντησε ότι «είμαι Δήμαρχος Αποκορώνου. Ο νους μου είναι μόνο στον Απόκορωνα και στο πώς θα μπορέσω ν’ ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου. Το βλέμμα μου, η σκέψη μου και ο λογισμός μου είναι στον Αποκόρωνα κι έτσι λειτουργώ».

KOYKIANAKIS

Χαράλαμπος Κουκιανάκης

Υποψηφιότητα με τη ΝΔ διεκδικεί, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο κ. Κώστας Γύπαρης, ο οποίος, μετά από μία σημαντική παρουσία στην Αυτοδιοίκηση (κοινοτικός σύμβουλος Ασή Γωνιάς, νομαρχιακός σύμβουλος Χανίων, αντινομάρχης Χανίων, περιφερειακός σύμβουλος, γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης) εξελέγη βουλευτής τον Μάιο του 2012 (πίσω από τους Μανούσο Βολουδάκη και Κυριάκο Βιρβιδάκη, καθώς ο κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης ήταν υποψήφιος τότε με το κόμμα «Δημοκρατική Συμμαχία» της κ. Ντόρας Μπακογιάννη), ωστόσο δεν μπόρεσε… να χαρεί την επιτυχία του καθώς ακολούθησαν οι επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου. Ο κ. Γύπαρης, που ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ και το 2009, αποχώρησε από το κόμμα μετά τη… μνημονιακή στροφή του και εντάχθηκε στους «Ανεξάρτητους Έλληνες», με τους οποίους πολιτεύτηκε στις ευρωεκλογές του 2014.

Ωστόσο, τον Σεπτέμβριο του 2015, ο κ. Γύπαρης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το κόμμα του κ. Πάνου Καμμένου, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, σε σχετική ανακοίνωση, ότι «παραμένω πολιτικά ενεργός, σταθερός στις άξιες του κεντρώου δημοκρατικού και πατριωτικού χώρου, όπως μου επιβάλει η οικογενειακή μου παράδοση και η προσωπική μου πορεία». Λίγους μήνες αργότερα εμφανίστηκε στο πλευρό του κ. Αποστόλου Τζιτζικώστα, κατά την περιοδεία του τότε υποψήφιου προέδρου της ΝΔ στα Χανιά, σηματοδοτώντας, ουσιαστικά, την επιστροφή του στη ΝΔ.

Ο κ. Γύπαρης, ο οποίος στη δεύτερη εσωκομματική εκλογική μάχη τάχθηκε υπέρ του κ. Μητσοτάκη, μιλώντας στο HANIA.news, σημείωσε ότι «είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, όπουτε προκηρυχθούν εκλογές, να δώσουμε τον αγώνα μας για το καλό του τόπου και της παράταξης».

gyparhs-tzitzikostas

Ο Κώστας Γύπαρης με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στους Τάφους των Βενιζέλων

«Παρών» δηλώνει και ο γιατρός Γιάννης Κασσελάκης, ο οποίος διατηρεί προσωπική σχέση με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Μιλώντας στο HANIA.news, ο κ. Κασσελάκης σημείωσε ότι «ο πρόεδρος της ΝΔ έχει τοποθετηθεί τώρα και καιρό ότι θα υπάρχει ανανέωση σε επίπεδο ψηφοδελτίων στη ΝΔ. Σε ό, τι με αφορά, γνωρίζετε ότι ούτε άνεργος ούτε ανεπάγγελτος. Εάν ο πρόεδρος της ΝΔ κρίνει ότι μπορώ να τον βοηθήσω, σίγουρα θα είμαι δίπλα του».

kasselakhs-giannhs

Γιάννης Κασσελάκης

Την επιθυμία του να είναι υποψήφιος έχει εκφράσει δημόσια ο αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας Νίκος Ξανθουδάκης, εκλεγμένος στο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων και εκλεγμένο μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων. Μιλώντας στο HANIA.news ανέφερε: «Έχω εκφράσει την επιθυμία μου να είμαι υποψήφιος. Δηλώνω παρών. Προέρχομαι από τον χώρο και θέλω να προσφέρω. Εφόσον ο Πρόεδρος με επιλέξει θα είναι μεγάλη μου τιμή». Μάλιστα, ο κ. Ξανθουδάκης δηλώνει ότι δεν είναι αντίθετος στην επιλογή των έξι υποψηφίων βουλευτών από τη βάση του κόμματος, σημειώνοντας ότι η εσωκομματική διαδικασία προβλέπεται και στο καταστατικό της ΝΔ. « Κάλπες. Να πάνε τα μέλη, να ψηφίσουν, να αναδειχθούν οι έξι υποψήφιοι και τον τελικό λόγο να έχει ο πρόεδρος. Εγώ δέχομαι να μπω σε αυτή τη διαδικασία», τόνισε.

xanthoydakis-nikos

Νίκος Ξανθουδάκης

Υποψήφια με τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου 2015, η δικηγόρος Έλβη Στασσίνου, δηλώνει και πάλι «παρούσα», μιλώντας στο HANIA.news, επισημαίνοντας, ταυτόχρονα, ότι η κατάρτιση των ψηφοδελτίων «είναι αποκλειστικά επιλογή του Προέδρου του κόμματος».

stassinoy1

Έλβη Στασσίνου

Ο δικηγόρος Σταύρος Γκίζας, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στα Χανιά το 2007 και τον Ιανουάριο του 2015, μιλώντας στο HANIA.news, σημείωσε ότι «δεν επιθυμώ να είμαι υποψήφιος. Πιστεύω στην ανανέωση και θεωρώ ότι πρέπει να μπουν νέοι άνθρωποι στο ψηφοδέλτιο. Πρέπει να γίνει ριζική ανανέωση του ψηφοδελτίου. Αυτό απαιτεί η κοινωνία».

gkizas-lia

Σταύρος Γκίζας, Λία Τσαμουρτζή – Κονταξάκη

Σημειώνεται, τέλος, ότι στα ονόματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς είναι και αυτό του κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, ανιψιού του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του HANIA.news, ο κ. Δημητριάδης δεν ενδιαφέρεται, τουλάχιστον στην παρούσα συγκυρία, να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά.

1 σχόλιο

  • Γιάννης Κάκανος Reply

    20 Σεπτεμβρίου 2016 at 06:05

    Κι ενώ βιώνουμε μια απαράδεκτη κατάσταση εξαιτίας λαθών, παραλείψεων και σκοπιμοτήτων από όλους τους παλιούς πολιτικούς βλέπουμε ότι επιμένουν να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο… Βλέπουμε βέβαια και νέα πρόσωπα με προκλητική διαγωγή που θέλουν να συμμετάσχουν… Αν, όμως, ο πρόεδρος θέλει να φέρει αλλαγή και να χτυπήσει το… κακό παρελθόν οφείλει να συγκροτήσει παντού ψηφοδέλτια με ανθρώπους σωστούς με αποδεδειγμένη κοινωνική προσφορά…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο