Στον Π. Σαπουνάκη το Arina Sand του Μ. Βαμιεδάκη – H Accor επενδύει στο Ηράκλειο

Στα χέρια του τουριστικού επιχειρηματία Παντελή Σαπουνάκη πέρασε το ξενοδοχείο Arina Sand στην περιοχή Κοκκίνι Χάνι στο Ηράκλειο της Κρήτης, ιδιοκτησίας του ομίλου VITA HOTELS του Μιχάλη Βαμιεδάκη.

Την εξαγορά επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» του Ηρακλείου, σημειώνοντας ότι πρέπει να υπάρχει συνεχής προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο κ. Σαπουνάκης εκτιμά ότι το 2017 θα είναι μια πολύ καλή τουριστική χρονιά, αν δεν δημιουργηθούν απρόοπτα γεγονότα, όπως για παράδειγμα ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε έντονο ενδιαφέρον για την αγορά του Arina και από άλλους γνωστούς ξενοδόχους, ωστόσο τελικά ο Μ. Βαμιεδάκης έδωσε τα χέρια με τον Π. Σαπουνάκη.

Ο Παντελής Σαπουνάκης είναι ιδιοκτήτης των ξενοδοχείων Ikaros Beach Resort, Star Beach και Lyttos Beach.

Εν τω μεταξύ, σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται η συμφωνία συνεργασίας γνωστών επιχειρηματιών του Ηρακλείου και διευθυντικών στελεχών ξενοδοχείων με τον γαλλικό ξενοδοχειακό όμιλο Accor για την ανέγερση πολυτελούς συγκροτήματος στο κέντρο της πόλης στο νεόδμητο κτίριο πάνω από το Central parking.

Διαβάστε ακόμη: Στο Ηράκλειο ο γαλλικός κολοσσός Accor με νέο ξενοδοχείο IBIS

Ο όμιλος έχει στην ιδιοκτησία του 1.183 ξενοδοχεία και διαχειρίζεται 4.100 ακόμη ενώ προστίθενται συνεχώς νέες μονάδες στην ομπρέλα του ομίλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για το νέο αυτό εγχείρημα με τον Accor θα συνεργαστούν οι επιχειρηματίες Μανώλης Σκουλούδης και Αντώνης Μιχελιδάκης και ακόμη ένα επιτελικό στέλεχος μεγάλου τουριστικού ομίλου, με μεγάλη εμπειρία στον τουριστικό κλάδο.

Πηγή: patris.gr

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή