Το School of Innovation & Entrepreneurship ολοκληρώθηκε έπειτα από οκτώ μήνες προσελκύοντας συνολικά πάνω από 30 συμμετέχοντες. Αυτή την Παρασκευή, 25 Μαΐου, στις 18:00 στο ΤΕΕ/ΤΔΚ, στα Χανιά, θα πραγματοποιηθεί το Graduation Networking Party όπου θα αναδειχθούν οι ιδέες που «γεννήθηκαν» κατά τη διάρκεια του προγράμματος και θα εορταστεί η λήξη του.
Συγκεκριμένα, θα παρουσιάσουν τα εγχειρήματά τους οι:
• Κωνσταντίνος Μαρκετάκης, Co-Founder @Biophilia
• Γιώργος Πλακάκης, Founder @Private Chef Services

Η πρώτη επιχειρηματική ιδέα δημιουργήθηκε μέσα από το Σχολείο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, ενώ η δεύτερη αναπτύχθηκε και βγήκε στην αγορά κατά τη διάρκεια αυτού.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και το τελευταίο YEC Talks 2018 πριν το καλοκαίρι με προσκεκλημένο ομιλητή τον οινοπαραγωγό κ. Καραβιτάκη.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το graduation party με ατελείωτο networking.
Εδώ μπορείτε να βρείτε την ηλεκτρονική πρόσκληση. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να κάνετε δωρεάν προ-εγγραφή από εδώ.