Συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του ΤΕΙ Κρήτης και της διοίκησης της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο προκειμένου να αναζητηθούν συνεργασίες στον τομέα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρύτανης του ιδρύματος κ. Κατσαράκης, ο αντιπρύτανης κ. Μανιός, ο πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) κ. Παινεσάκης, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Κουτράκης και στελέχη της Επιχείρησης.
Στη συνέχεια, παρουσία των καθηγητών του ΤΕΙ Κρήτης, παρουσιάστηκε από τα στελέχη κ. Πατεράκη, κ. Τσαμουτσόγλου, κ. Δασκαλάκη, κ. Βαλίνη, το έργο που επιτελεί η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) με έμφαση στα ειδικά επιστημονικά πεδία που διέπουν την λειτουργία της επιχείρησης.
Κατόπιν τούτου, υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για διερεύνηση συνεργασιών σχετικά με την ενεργειακή αξιοποίηση των στερεών αποβλήτων, την διαχείριση των υγρών αποβλήτων, την εξοικονόμηση ενέργειας και την μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης & Κομποστοποίησης.
Ακολουθήστε το HANIA.news στο Facebook και στο Twitter

