«Ανοίγει τα χαρτιά του» ο Δαμιανάκης για τον Δήμο Χανίων

Το στίγμα των προθέσεών του για τον Δήμο Χανίων αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να δώσει κι επίσημα το επόμενο χρονικό διάστημα ο Ευτύχης Δαμιανάκης, ο οποίος, ως γνωστόν, εδώ και αρκετό καιρό προετοιμάζεται για να διεκδικήσει το δημαρχιακό αξίωμα.

Ο κ. Δαμιανάκης προχώρησε χθες σε μία ανάρτηση, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, με την οποία αφήνει, εμμέσως πλην σαφώς, να εννοηθεί ότι αναμένεται, πλέον, να είναι αρκετά πιο δραστήριος και σε… επίπεδο social media, καθώς σε διαπροσωπικό επίπεδο, τους προηγούμενους μήνες, πραγματοποίησε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πολλές συναντήσεις με πολίτες κάθε ηλικίας, από διάφορους πολιτικούς – ιδεολογικούς χώρους.

«Καλό απόγευμα! Καλό φθινόπωρο να έχουμε! Από τώρα και στο εξής θα τα λέμε συχνότερα!», έγραψε ο κ. Δαμιανάκης.

122

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους με τους οποίους έχει ήδη συναντηθεί ο κ. Δαμιανάκης, ο πρώην βουλευτής Χανίων εκτιμά αφ’ ενός ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης της λειτουργικότητας και της εικόνας συνολικά του Δήμου και αφ’ ετέρου ότι για να επιτευχθεί ουσιαστικό έργο προς αυτήν την κατεύθυνση, με την αξιοποίηση κάθε πρόσφορου μέσου, θα πρέπει να υπάρξουν ειλικρινείς συνεργασίες, αλλά και συγκρούσεις όπου απαιτείται, από μία ομάδα ανθρώπων, η οποία θα υπηρετήσει με συνέπεια, υποτάσσοντας το «εγώ» στο «εμείς», το κοινό σχέδιο, τους κοινούς στόχους που εξ αρχής θα έχουν τεθεί και συμφωνηθεί, δημόσια και ανοιχτά, στο πλαίσιο μίας προγραμματικής συμφωνίας.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή