Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Αντώνη Μπαλωμενάκη

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του τέως βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη Μπαλωμενάκη.

Αναλυτικότερα:

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας: «Από την κατάληψη της Νομικής και την εξέγερση του Πολυτεχνείου, μέχρι τους αγώνες του λαού μας κατά της λιτότητας και τις μάχες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στη διαπλοκή και τη διαφθορά, ο Αντώνης Μπαλωμενάκης, ως φοιτητής, μαχόμενος νομικός και βουλευτής, είχε τη δική του ανεκτίμητη συμβολή στην υπόθεση της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης στον τόπο μας. Σεμνός, ήρεμος, αποφασιστικός, εξαίρετος επιστήμονας, αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό. Θα τον θυμόμαστε με απέραντο σεβασμό και πολλή αγάπη. Στην οικογένεια και στους φίλους του, θερμά συλλυπητήρια».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας: «Με λύπη μου πληροφορήθηκα πως έφυγε από τη ζωή ο Χανιώτης, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Μπαλωμενάκης. Στρατευμένος από τη νεαρή του ηλικία στην πολιτική και κοινωνική πορεία της Αριστεράς, εξελέγη βουλευτής Νομού Χανίων τον Σεπτέμβριο του 2015 και υπήρξε από τους βουλευτές που επέδειξαν αξιόλογη κοινοβουλευτική παρουσία. Ανέλαβε μάλιστα και υπεύθυνα καθήκοντα, εκλεγόμενος Πρόεδρος στις Εξεταστικές Επιτροπές που συγκρότησε η Ολομέλεια της Βουλής,  για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των κομμάτων και των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και για τη διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας. Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Ο ΣΥΡΙΖΑ

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο του συντρόφου Αντώνη Μπαλωμενάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.

Ο σ. Αντώνης σπούδασε στη Νομική Αθηνών. Υπήρξε μάχιμος δικηγόρος στη γενέτειρα του πόλη των Χανίων, ενώ, ως φοιτητής, γνώρισε τις διώξεις του καθεστώτος της χούντας καθώς ήταν ενεργό μέλος του αντιδικτατορικού κινήματος. Εντάχθηκε στην Αριστερά από νεαρή ηλικία, πρώτα στο ΚΚΕ και κατόπιν στον Συνασπισμό της Αριστεράς και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπήρξε δραστήριο μέλος της κοινωνίας των Χανίων και της Κρήτης με καίριες παρεμβάσεις, ήπιο και δημιουργικό πολιτικό λόγο. Διετέλεσε κατά περιόδους δημοτικός σύμβουλος Χανίων και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων.

Τον Σεπτέμβριο του 2015 εκλέχτηκε βουλευτής Νομού Χανίων. Το κοινοβουλευτικό του έργο ήταν εξαιρετικά πλούσιο και πολυποίκιλο. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο σ. Μπαλωμενάκης διετέλεσε πρόεδρος των δύο Επιτροπών της Βουλής που διερεύνησαν τη δανειοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ και των σκανδάλων στον χώρο της υγείας.

Απευθύνουμε, στη σύζυγό του Μαρία και τα δύο τους παιδιά, και σε όλους τους οικείους του, τα θερμά μας συλλυπητήρια».

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης: «Καλό ταξίδι φίλε και σύντροφε Αντώνη. Ήσουνα η πρεπειά του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά. Ηθικός, συγκροτημένος, ακριβής, προσηλωμένος και ακούραστος εργάτης της αριστεράς και της προοπτικής της! Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς σου!»

Η ΒΑΛΙΑ ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ

Η τέως βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη: «Έφυγε ο ακριβός φίλος και σύντροφος Αντώνης Μπαλωμενάκης. Πάντα γλυκός, ευγενικός, αυθεντικός και δίκαιος. Έντιμος, εργατικός και αποτελεσματικός, σφράγισε την κοινοβουλευτική του παρουσία με το ήθος, τη σοβαρότητα και τον πολιτικό του πολιτισμό. Θλίψη και θρήνος για μία αξιόλογη και αξιαγάπητη προσωπικότητα. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Μαρία, τα δυο του παιδιά, την αδελφή του και όλους τους οικείους σου. Αντώνη καλό ταξίδι. Εις το επανιδείν…».

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ

Ο πολιτευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Χαιρετάκης: «Σαν στέλεχος της Αριστεράς αλλά και υπερασπιστή της κοινωνικής δικαιοσύνης,των κοινωνικών αγώνων και της αξιοπρέπειας των πράξεων και των λόγων σας είχα ακουστά αλλά δεν είχα την τύχη να σας γνωρίσω από κοντά μέχρι τον περυσινό Ιούνιο όπου και συμπορευθήκαμε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.ν Η γνωριμία μας σύντομη, δυστυχώς…, έχω να πω μόνο καλά πράγματα για ένα άνθρωπο που είχα ακούσει τόσα καλά αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω αλλά τόσα. Για ό,τι απορία είχα μου είχατε δώσει το ελεύθερο να ρωτήσω και να μάθω… αρκετές τηλεφωνικές συζητήσεις για διαφορά θέματα, απορίες και προβληματισμούς… Στεναχωριέμαι πολύ που ένας άνθρωπος της γνώσης και αυτού του ήθους φεύγει τόσο νωρίς… Η πολιτική, τα Χανιά και ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα μένουν φτωχότερα από την απώλεια του κ. Αντώνη, ενός εκ των σημαντικότερων στελεχών στο ΣΥΡΙΖΑ. Πάντα μου λέγατε να σας μιλάω στον ενικό αλλά λόγω του μεγάλου σεβασμού μου ήταν δύσκολο. Καλό παράδεισο, καλό ταξίδι φίλε και σύντροφε Αντώνη…».

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ: «O Αντώνης Μπαλωμενάκης, ο Αντώνης μας, δεν είναι πλέον μαζί μας. “Έφυγε” πρόωρα σήμερα το βράδυ ύστερα από σκληρή, αλλά άνιση μάχη.

Ο Αντώνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Ήταν απόφοιτος του Α’ Γυμνασίου Χανίων και της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Νέος, ακόμα, εντάχθηκε στο αριστερό κίνημα και συμμετείχε στους πολιτικούς αγώνες τού καιρού του. Κατά τα χρόνια των σπουδών του εκλέχτηκε γραμματέας της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αθήνας και μέλος της ΑντιΕΦΕΕ και της ΚΝΕ. Διώχθηκε από τη χούντα ως ενεργό μέλος τού αντιδικτατορικού κινήματος.

Επιστρέφοντας στα Χανιά εγγράφεται στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων και γρήγορα ξεχώρισε για τις γνώσεις, το ήθος και την προσφορά του σε συνανθρώπους που είχαν ανάγκη. Ο Λαός των Χανίων, τιμώντας τον, τον εξέλεξε δημοτικό σύμβουλο. Από το 1977 μέχρι το 1990 ήταν υποψήφιος βουλευτής Χανίων σε κάθε εκλογική αναμέτρηση αρχικά με το ΚΚΕ και στη συνέχεια με τον Συνασπισμό. Στέλεχος του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου και αργότερα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αντώνης, ήταν παρών σε όλους τους αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη, πρόοδο και αλληλεγγύη. Η πραότητα του χαρακτήρα, το ήθος και η καλοσύνη του ενέπνεαν σε συντρόφους και πολιτικούς αντιπάλους την αγάπη και τον σεβασμό. Τιμήθηκε από τον Χανιώτικο Λαό, ως βουλευτής αυτή τη φορά, στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.

Διετέλεσε πρόεδρος των δύο Επιτροπών της Βουλής που διερεύνησαν τη δανειοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ και των σκανδάλων στον χώρο της υγείας. Με τόλμη και συνέπεια στις αρχές του έφερε σε πέρας το δύσκολο αυτό έργο. Ως βουλευτής πάντα ήταν κοντά στους συμπολίτες του και τους βοηθούσε με κάθε τρόπο, χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς ταμπέλες και σημάνσεις, χωρίς ανταπόδοση.

Αντώνη, το χαμόγελό σου θα φωλιάζει στη σκέψη μας, το ήθος σου στη ψυχή μας. Παρακαταθήκη πολύτιμη, οι αγώνες σου‧ θεμέλιο για τους αγώνες μας.

Καλό ταξίδι Σύντροφε».

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων με το άγγελμα του θανάτου του συναδέλφου δικηγόρου Παρ’ Αρείω Πάγω, έγκριτου μέλους της κοινωνίας και πρώην βουλευτή Χανίων, Αντώνιο Μπαλωμενάκη, συνελθών εκτάκτως, σήμερα στις 03/01/2020 αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

• Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

• Να παρασταθεί σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία.

• Να εκφωνήσει επικήδειο, το μέλος  του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κ. Μανώλης Παπαδομανωλάκης.

• Να καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό σε ίδρυμα των Χανίων».

Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Η βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη: «Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Αντώνη Μπαλωμενάκη. Ήμασταν σε διαφορετικές πτέρυγες αλλά ουδέποτε παρασύρθηκε σε όξυνση και περιττές αντιπαλότητες. Κέρδισε με την παρουσία του στη Βουλή τον σεβασμό όλων των βουλευτών. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ

Ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Βασίλης Διγαλάκης: «Εκφράζω την ειλικρινή μου θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του χανιώτη δικηγόρου και πρώην βουλευτή, Αντώνη Μπαλωμενάκη. Η πολιτική του πορεία υπήρξε συνεπής και υπηρέτησε τις ιδέες του με εντιμότητα και μαχητικότητα. Εύχομαι καλή δύναμη στους οικείους του».

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Ρεθύμνου της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης: «Με τον Αντώνη Μπαλωμενάκη συνυπηρετήσαμε την περίοδο 2015 – 2019 στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έναν ευπρεπή πολιτικό, συνεπή διαχρονικά στις ιδέες του και διεκδικητικό για τον τόπο του, τα Χανιά. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Ο ΧΑΡΗΣ ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης: «Μόνο θλίψη δημιουργεί η είδηση του θανάτου του συντρόφου Αντώνη Μπαλωμενάκη. Του νομικού, του οικογενειάρχη, του πολιτικού, του ανθρώπου που ως αγνός ιδεολόγος και στρατιώτης της αριστεράς, έδωσε πολλές μάχες στη ζωή του για κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα, για τη δημοκρατία και την ελευθερία. Η δε κοινοβουλευτική του παρουσία, όπως και αυτή στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, χαρακτηρίστηκε από τον μεστό του λόγο, τον αξιοθαύμαστο ζήλο με τον οποίο ανταποκρινόταν στα καθήκοντά του και την προσήλωσή του στο να επιτευχθούν τα ιδανικότερα αποτελέσματα για το σύνολο της κοινωνίας μας. Στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ

Η πρώην βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελία Κουρουπάκη: «Με σεβασμό και θλίψη αποχαιρετώ τον Αντώνη Μπαλωμενάκη, με τον οποίο συνυπήρξαμε στην πολιτική σκηνή των Χανίων από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους αλλά με πλήρη συναντίληψη σε θέματα προσφοράς, εντιμότητας και αξιοπρέπειας. Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό. “Καλοστραθιά” Αντώνη».

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΕΡΑΚΗΣ

Ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας Αντώνης Παπαδεράκης: «Εμείς χάσαμε τον αγαπημένο μας Μπαλωμένο. Τα Χανιά έναν εξαίρετο και μαχητικό συμπολίτη. Η Αριστερά ένα συνεπή και συνετό αγωνιστή. Καλό σου ταξίδι φίλε Αντώνη».

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ

Ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης: «Εκφράζω την ειλικρινή μου θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του Χανιώτη δικηγόρου και πρ. βουλευτή Αντώνη Μπαλωμενάκη. Με το ήθος του και την πορεία της ζωής του, με την αντιδικτατορική του δράση, την επαγγελματική του καταξίωση, την ενεργό ενασχόλησή του για δεκαετίες με τα κοινά, ο Αντώνης Μπαλωμενάκης κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων. Μεταξύ άλλων, θήτευσε ως δημοτικός σύμβουλος Χανίων, ενώ τα τελευταία χρόνια ως βουλευτής ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα με συναινετική διάθεση και πολιτικό πολιτισμό. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του».

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ

Ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, στο απρόσμενο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του τέως βουλευτή Χανίων Αντώνη Μπαλωμενάκη, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και αναφέρει σχετικά: «Ο εκλιπών ήταν ένας πολιτικός της προσφοράς, μάχιμος αγωνιστής της Δημοκρατίας, ενεργό μέλος της κοινωνίας των Χανίων, απ’ όποιο μετερίζι κι αν υπηρετούσε. Κατάφερε, μέσα από τη δημιουργική του πορεία, την ποιότητα του χαρακτήρα του, τον ήπιο και πολιτισμένο λόγο του, να χαίρει της εκτίμησης και της αποδοχής και του σεβασμού φίλων και αντιπάλων. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας προς την οικογένειά του και τους οικείους του».

Ο ΤΑΣΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Ο τέως δήμαρχος Χανίων, δημοτικός σύμβουλος Τάσος Βάμβουκας: “Χάσαμε ένα φίλο, ένα ξεχωριστό μέλος της κοινωνίας μας, τον τ. βουλευτή Αντώνη Μπαλωμενάκη! Ο Αντώνης με έντονη κοινωνική και πολιτική δράση από τα νεανικά του χρόνια, ήταν ένας σεμνός αγωνιστής. Παιδί της γενιάς του Πολυτεχνείου, είχε σημαντική αντιδικτατορική δράση για την οποία ταλαιπωρήθηκε πολύ, αλλά ποτέ δεν προέβαλε… Συλλυπητήρια στην οικογένειά του που θα τον θυμάται με υπερηφάνεια. Καλό σου ταξίδι αγαπητέ φίλε Αντώνη”.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΡΗΣ

Ο δημοτικός σύμβουλος Χανίων Γιάννης Σαρρής: «Καλό ταξίδι Αντώνη, σύντροφε της ομορφιάς της απλότητας, της ειλικρίνειας και της ανθρωπιάς…».

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

«Ο Αντώνης Μπαλωμενάκης ήταν ένας ωραίος Άνθρωπος, ένας Κύριος, ένας καλός νομικός, ένας ειλικρινής και έντιμος υπηρέτης των ιδεών του! Ως Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χανίων εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Αντώνη Μπαλωμενάκη».

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ”

Η δημοτική παράταξη “Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος”: “H πόλη, οι συλλογικότητες, η Αριστερά, οι φίλοι και η οικογένεια του Αντώνη Μπαλωμενάκη χάσαμε έναν πολίτη και σύντροφο ξεχωριστό. Έναν αγωνιστή που επέμενε σε όλους τους δύσκολους καιρούς που είχε ζήσει να προτάσσει το «εμείς» και τον άνθρωπο. Με αυταπάρνηση δόθηκε στο όραμα της κοινωνικής προόδου με δημοκρατία και ελευθερία σε όλη τη διάρκεια της ενήλικης ζωής του. Γι’ αυτό είναι πολλά τα κοινωνικά και πολιτικά πεδία που θα υπογραμμίζεται η απουσία του αλλά και που θα συναντάμε τις παρακαταθήκες του. Πάντα ένας από εμάς, πάντα παρών, πάντα αγωνιζόμενος. Η Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος τον αποχαιρετά με το παράδειγμα και το έργο του ψηλά στη μνήμη και στη δράση μας”.

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΝΔ

Τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του τέως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνη Μπαλωμενάκη, εκφράζουν με δήλωσή τους ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Χανίων της ΝΔ Γιώργος Μαρκουλάκης καθώς και τα μέλη της. Ο κ. Μαρκουλάκης αναφέρει: “O Αντώνης Μπαλωμενάκης από νεαρή ηλικία υπηρέτησε την πολιτική και κοινωνική πορεία της Αριστεράς, εξελέγη βουλευτής Νομού Χανίων τον Σεπτέμβριο του 2015 και υπήρξε από τους βουλευτές με το ήθος του είχε τη δική του ανεκτίμητη συμβολή στην υπόθεση της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης στον τόπο μας. Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του, εκφράζω στην οικογένεια και τους οικείους του τα θερμά μου συλλυπητήρια”.

Η ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

«Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη Μπαλωμενάκη».

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος πρώην βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη Μπαλωμενάκη. Μια ξεχωριστή προσωπικότητα που πρωταγωνίστησε ενεργά στην πολιτική και νομική ιστορία του τόπου μας, κερδίζοντας επάξια με την παρουσία του και το ήθος του στη Βουλή τον σεβασμό όλων των συναδέλφων του βουλευτών. Ο Θεός ας τον αναπαύσει»

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ

«Το Εργατικό Κέντρο Χανίων εκφράζει τη θλίψη του για τον χαμό ενός αγωνιστή της Δημοκρατίας, ενός προοδευτικού ανθρώπου, ενός συμπολίτη μας που ήξερε να δίνει τη βοήθειά του και να είναι αλληλέγγυος σε όποιον τη χρειαζόταν.

Ο Αντώνης Μπαλωμενάκης είχε διατελέσει βουλευτής και κατά περιόδους δημοτικός σύμβουλος Χανίων και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων.

Πάντα δούλευε και λειτουργούσε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των πολιτών. Ακόμη και σαν δικηγόρος ήταν δίπλα και βοηθούσε όποιον συμπολίτη μας είχε ανάγκη.

Εκφράζουμε προς την οικογένεια του εκλιπόντος τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας και την ανθρώπινη συμπαράστασή μας».

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο