Ημέρα Καριέρας στα Χανιά για προσλήψεις στο Αεροδρόμιο

Ημέρα Καριέρας στα Χανιά διοργανώνει η εταιρεία ESA Security Solutions S.A., συνεργάτης της Fraport Greece σε θέματα παροχής υπηρεσιών αερολιμενικής ασφαλείας. Η Ημέρα Καριέρας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Σαμαριά, από τις 13:00 έως τις 16:00.

Στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” των Χανίων στόχος της Fraport Greece είναι η αύξηση του συνολικού αριθμού πυλών καθώς και ο διπλασιασμός των σημείων ασφαλείας και ελέγχου του αεροδρομίου.

Η ESA Security Solutions S.A. προτίθεται να εκπαιδεύσει το προσωπικό που θα επιλεγεί, παρέχοντας τόσο άδεια προσωπικού φύλαξης όσο και πιστοποίηση ελεγκτή ασφαλείας αερολιμένων, απαραίτητά προσόντα για να εργαστεί κανείς στον χώρο της ασφάλειας των αερομεταφορών. Επιπλέον, προσφέρει σταθερή απασχόληση, πλήρη μισθό και ιδιωτική ασφάλιση με προοπτικές εξέλιξης σε όλους όσους αγαπούν τη δράση, την ποιότητα και την επιτυχία. Στόχος της είναι η προσέλκυση ανθρώπων από τα συγκεκριμένα μέρη.

Εκπρόσωποι της ESA Security Solutions S.A., θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους υποψήφιους με προοπτικές συνεργασίας μαζί τους. Από την ESA θα παραβρεθούν η διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού, Μαρία Μιχαήλη και ο διευθυντής Αεροπορικών Υπηρεσιών, Παναγιώτης Γαβαθάς.

Η ESA Security Solutions S.A. είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα με περισσότερα από 2.700 στελέχη ασφαλείας και με πελατολόγιο που περιλαμβάνει επιχειρήσεις, όπως Fraport Greece, ΟΤΕ, Όμιλος Vivartia, Eurobank, Ελληνικός Χρυσός, FourSeasons – AstirPalace, Τhe Mall Athens, Golden Hall και ΕΛΠΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι για την Ημέρα Καριέρας αλλά και για θέσεις εργασίας μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή