Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης με στόχο την ενημέρωση για τις δράσεις του Δικτύου Τυριού.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας Αντώνης Παπαδεράκης, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηρακλείου και του Δικτύου Μανώλης Αλιφιεράκης, μέλη του Προεδρείου του Επιμελητηρίου και του Δικτύου Τυριού και ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Κρήτης Αλέξανδρος Στεφανάκης.
Στη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε πως είναι μεγάλης αξίας η προώθηση και η ανάδειξη του Δικτύου που έχει τη μορφή Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας και στο οποίο μετέχουν περίπου 30 τυροκόμοι.
Παράλληλα, διατυπώθηκαν διάφορες προτάσεις, όπως ότι θα πρέπει να αναπτυχθούν δράσεις προβολής, διασύνδεσης με τον τουρισμό αλλά συγχρόνως και αναπτυξιακά σχέδια όπως για παράδειγμα, «οι δρόμοι του τυριού» ή να οργανωθεί διήμερο εκδηλώσεων αποκλειστικά για τυροκομικά προϊόντα.
Ακολουθήστε το HANIA.news στο Facebook και στο Twitter

