Δήμος Καντάνου – Σελίνου: «Εθελοντική αιμοδοσία με όλα τα μέτρα προστασίας»

Ο Δήμος Καντάνου – Σελίνου ανακοίνωσε σήμερα ότι «για να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του προβλήματος έλλειψης αίματος, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα πραγματοποιήσει, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων “Αγ. Γεώργιος”, το Κέντρο Υγείας Καντάνου, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων “Αγ. Ιωάννης” και την Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Σελίνου, εθελοντική αιμοδοσία, την Τετάρτη 1 Απριλίου 2020, από τις 09:00 έως τις 14:00, στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Παλαιόχωρας».

Ο Δήμος επισημαίνει ότι «θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας που έχουν επιβληθεί και οι εθελοντές θα προσφέρουν αίμα με τη βοήθεια και επίβλεψη γιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου Χανίων».

Και προσθέτει: «Σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή για τον τόπο μας ο Δήμος Καντάνου – Σελίνου επιλέγει να μη μείνει απαθής και να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στο ευρύτερο καλό των συμπολιτών μας, έχοντας πρωτίστως ως γνώμονα τις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Σας καλούμε όλους και όλες! Προσφέροντας αίμα, σώζουμε ζωές!»

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή