Ο Πολάκης έκανε λάθος, δεν είπε ψέματα…

Ένα -άνευ ουσιαστικής σημασίας- λάθος του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στην ανάρτηση που έκανε σήμερα αναφορικά με την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο, προκάλεσε… πάρτυ στα social media, με τον χανιώτη πολιτικό να βρίσκεται στο στόχαστρο.

Τι ακριβώς συνέβη;

Ο κ. Πολάκης γνωστοποίησε, με ανάρτησή του στις σελίδες του στο Facebook, ότι επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Χανίων, σημειώνοντας ότι «υλοποίησα αυτό που είχα υποσχεθεί για τη στήριξη του συστήματος Υγείας μέσω του μισθού μου», χωρίς να κάνει αναφορά σε συγκεκριμένο ποσό (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ).

Στην ανάρτηση αυτή, ο κ. Πολάκης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «συναντήθηκα με το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου και το Σωματείο του ΕΚΑΒ και υλοποίησα αυτό που είχα υποσχεθεί για τη στήριξη του συστήματος Υγείας μέσω του μισθού μου».

Ο πρόεδρος του Σωματείου ΕΚΑΒ Χανίων και -ταυτόχρονα- αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ, Νεκτάριος Παπουδάκης σχολίασε – κάτω από την ανάρτηση Πολάκη: «Με το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Χανίων αποκλείεται να συναντήθηκες! Εγώ είμαι ο πρόεδρός του… Και είκοσι μήνες τώρα παρά τις προσπάθειες που έκανε το Σωματείο Χανίων δεν καταφέραμε να τα πούμε. Τώρα ποιος σου συστήθηκε σαν πρόεδρος του ΕΚΑΒ δεν ξέρω!»

Το συγκεκριμένο σχόλιο προκάλεσε… χιονοστιβάδα αρνητικών σχολίων σε βάρος τού κ. Πολάκη, σε Facebook και -κυρίως- Twitter (στο hashtag: #ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτιλες).

Ακολούθησε -πάντα στο Facebook- ο εξής διάλογος, μεταξύ του κ. Πολάκη και του κ. Παπουδάκη:

Παύλος Πολάκης: «Με την κυρία Μπικώφ συναντήθηκα που είναι στο σωματείο σας και εκπρόσωπός σας στην ΠΟΠ ΕΚΑΒ. Μίλησε μάλιστα και με την ΠΟΠ ΕΚΑΒ για το πώς θα είναι το διαδικαστικό με τα χρήματα που έδωσα. Τέλος, δεν θυμάμαι από τότε που βγήκες πρόεδρος να ζήτησες ΜΙΑ φορά συνάντηση!!!»

Νεκτάριος Παπουδάκης: «Κύριε Πολάκη όποτε θέλετε επειδή δεν μπορώ εδώ να εμφανίσω έγγραφα το τηλέφωνό μου το έχει η υπηρεσία στο Ηράκλειο να κανονίσουμε να σας τα φέρω στο γραφείο στα Χανιά να τα δείτε! Στη διάθεσή σας!»

Νεκτάριος Παπουδάκης: «Τα έγραφα έχουν ημερομηνία παλιά όμως! Αυτά από εδώ… Οι αποδείξεις από κοντά! Καλή δύναμη σε όλους! Υγεία και καλές γιορτές!»

Η πραγματικότητα είναι ότι από την πλευρά του ΕΚΑΒ στη σημερινή επίσκεψη του κ. Πολάκη στο Νοσοκομείο Χανίων υπήρξε εκπροσώπηση, καθώς παραβρέθηκε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού του ΕΚΑΒ (ΠΟΠ ΕΚΑΒ) και αντιπρόσωπος του Τομέα Χανίων της ΠΟΠ ΕΚΑΒ, Νάντια Μπικώφ, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ανάρτησε η κα Μπικώφ στη δική της σελίδα στο Facebook, γράφοντας τα εξής:

«Σήμερα ο κ. Παύλος Πολάκης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε δωρεά μέσω της ΠΟΠ ΕΚΑΒ Χανίων στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Χανίων το ποσό των 1.000 ευρώ, υλοποιώντας την υπόσχεση που έδωσε πριν λίγες μέρες για τη στήριξη του Συστήματος Υγείας μέσω του μισθού του. Για τον λόγο αυτο συστήθηκε 4μελής επιτροπή, αποτελούμενη από τους Κ. Φ., Κ. Ι., Α. Γ. και Μπικώφ Νάντια, μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΠ ΕΚΑΒ και αντιπρόσωπος του Τομέα Χανίων της Ομοσπονδίας. Τα χρήματα αυτά προορίζονται για την αγορά μέσων ατομικής προστασίας των εργαζομένων. (Επίσης έκανε δωρεά προς το Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χανίων 1.500€). Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κ. Πολάκη για την ενέργειά του αυτή».

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή