Απάντηση Βολουδάκη σε Πολάκη: Σε σύγχυση η εμφυλιοπολεμική «συνιστώσα» του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον Παύλο Πολάκη για τη χθεσινή του ανάρτηση αναφορικά με τη νομιμοποίηση του οικίσκου όπου στεγάζεται η Μονάδα παραγωγής ιατρικού οξυγόνου στο Νοσοκομείο Χανίων, αλλά και τις αιχμές σε βάρος των τριών βουλευτών Χανίων της ΝΔ, εξαπέλυσε σήμερα ο βουλευτής Χανίων του κυβερνώντος κόμματος Μανούσος Βολουδάκης.

«Η εμφυλιοπολεμική “συνιστώσα” του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται βέβαια σε βαθύτατη σύγχυση, καθώς βλέπει την Ελλάδα να αναγνωρίζει τα οφέλη του να έχει επιτέλους σοβαρή κυβέρνηση και σοβαρό Πρωθυπουργό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Βολουδάκης.

Αναλυτικά, στην ανάρτησή του, ο χανιώτης βουλευτής σημειώνει τα εξής:

«Κι ενώ η Ελλάδα αντιμετωπίζει την πανδημία με πρωτόγνωρη σοβαρότητα και ομοψυχία, πότε πότε ξεπετιέται και κανένα από τα γνωστά «παρατράγουδα» της πολιτικής να μας θυμίσει το παρελθόν: π.χ. ο Παύλος Πολάκης βρήκε τη στιγμή να επιτεθεί -μεταξύ άλλων- στη νέα Διοίκηση του Νοσοκομείου Χανίων. Μια Διοίκηση η οποία δυο μήνες αφού ανέλαβε καθήκοντα, κλήθηκε να προετοιμάσει το Νοσοκομείο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, κι απ’ ότι λένε όλοι όσοι γνωρίζουν, το έκανε καλά.

Την κατηγορεί όμως ο Π. Πολάκης γιατί μέσα στον τελευταίο αυτό μήνα, το μήνα της πανδημίας, δεν έκλεισε παράλληλα όλες τις εκκρεμότητες που παρέλαβε από την προηγούμενη Διοίκηση, σχετικά με ένα οικίσκο εντός του οποίου θα λειτουργήσει μονάδα παραγωγής οξυγόνου. (Που ασφαλώς πρέπει να ολοκληρωθεί, αλλά προς αποφυγήν παρανοήσεων δεν αποτελεί η έλλειψή του εμπόδιο στη λειτουργία του νοσοκομείου).

Για το ίδιο ζήτημα κατηγορεί και το Δήμο, την Περιφέρεια, τους βουλευτές της Ν.Δ. (πάντα και για όλα φταίνε αυτοί!) και τον κόσμο όλο. Αλλά αυτό δεν έχει καμμιά σημασία.

Σημασία έχει ότι στο καιρό της πανδημίας κανείς δεν έχει δικαίωμα να στήνει φθηνές επικοινωνιακού χαρακτήρα παραστάσεις στο χώρο της δημόσιας υγείας.

Η εμφυλιοπολεμική “συνιστώσα” του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται βέβαια σε βαθύτατη σύγχυση, καθώς βλέπει την Ελλάδα να αναγνωρίζει τα οφέλη του να έχει επιτέλους σοβαρή κυβέρνηση και σοβαρό Πρωθυπουργό.

Θα πρέπει να το συνηθίσουν. Η κοινωνία τον Ιούλιο του 2019 επέλεξε συνειδητά, και η επιλογή της δικαιώνεται κάθε ημέρα».

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή