Σφακιά | Το γραφικό Λουτρό… αλλάζει όψη!

Θέμα ημερών είναι η έναρξη των εργασιών για την ανάπλαση του γραφικού οικισμού Λουτρό του Δήμου Σφακίων, όπως γνωστοποίησε σήμερα ο δήμαρχος Μανούσος Χιωτάκης, καλώντας τους ιδιοκτήτες ακινήτων «να απομακρύνουν άμεσα, αντικείμενα τα οποία καταλαμβάνουν χώρο σε δημοτικές οδούς, στις οποίες πρόκειται να γίνουν εργασίες πλακόστρωσης».

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Χιωτάκης αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί συνδημότες, σας ενημερώνω ότι σε λίγες ημέρες πρόκειται να ξεκινήσει η εκτέλεση του έργου “Ανάπλαση οικισμού Λουτρού”, ένα έργο το οποίο είναι ιδιαίτερης σημασίας για την αισθητική αναβάθμιση του δημόσιου χώρου του οικισμού.

Στόχος του Δήμου είναι η ολοκλήρωση του έργου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της μελέτης με σκοπό το άριστο ποιοτικό αποτέλεσμα με την παράδοση του έργου στους κατοίκους και επισκέπτες του Λουτρού.

Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε όλους του ιδιοκτήτες ακινήτων να απομακρύνουν άμεσα, αντικείμενα τα οποία καταλαμβάνουν χώρο σε δημοτικές οδούς, στις οποίες πρόκειται να γίνουν εργασίες πλακόστρωσης. Οι δρόμοι – στενάκια του οικισμού, στους οποίους θα γίνουν οικοδομικές εργασίες, θα πρέπει να είναι ελεύθεροι και να μην υπάρχουν αποθηκευμένα υλικά από τους όμορους ιδιοκτήτες.

Παρακαλώ όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν εναποθέσει αντικείμενα εντός των δρόμων που προβλέπονται εργασίες ανάπλασης, να τα απομακρύνουν άμεσα. Διευκολύνουμε την εκτέλεση των εργασιών, γινόμαστε συμμέτοχοι όλοι για ένα ακόμη πιο όμορφο και γραφικό Λουτρό».

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή