ΔΕΔΔΗΕ | Προσλήψεις στα Χανιά και την υπόλοιπη Κρήτη

Σε προσλήψεις 19 συνολικά ατόμων σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ.

Πρόκειται για προσλήψεις έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων από 13 έως και 22 Μαΐου.

Δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις…

ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΝΙΩΝ

Συγκεκριμένα: Πρόσληψη πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των μονάδων της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. της Δ/νσης Περιφέρειας Νησιών / Περιοχής Χανίων, (περιοχή Χανίων/Εδρα, Πρακτορείο Κισάμου και Πρακτορείο Βρυσών), που εδρεύει στα Χανιά Κρήτης. Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 13/5 έως και 22/05/2020.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Συγκεκριμένα: Πρόσληψη δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών στην έδρα της Περιοχής Ρεθύμνου, που εδρεύει στο Ρέθυμνο Κρήτης. Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 9/5/2020 έως και 18/5/2020.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Συγκεκριμένα: Πρόσληψη επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών στην έδρα της Περιοχής Ηρακλείου, που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Πρακτορείο Μοιρών και στο Υποπρακτορείο Χερσονήσου. Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 10/5/2020 έως και 19/5/2020.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Συγκεκριμένα: Πρόσληψη πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών για την έδρα της Περιοχής Αγίου Νικολάου, το Πρακτορείο Ιεράπετρας και το Πρακτορείο Σητείας, που εδρεύει στον Άγιο Νικόλαο Ν. Λασιθίου. Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 13/05/020 έως και 22/05/2020.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή