Γενική συνέλευση και εκλογές για νέο Δ.Σ. στον ΣΕΤΕ

Στις 25 Ιουνίου θα διεξαχθεί η τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και η διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέας Διοίκησης, όπως αποφασίστηκε κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου κι έκανε γνωστό, με ανάρτησή του στο Linkedin, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος.

Ο κ. Ρέτσος ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος, σημειώνοντας ότι «σε αυτήν τη νέα μάχη δηλώνω και πάλι παρών, έτοιμος για τις μεγάλες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας».

Στην ανάρτησή του, ο κ. Ρέτσος αναφέρει τα εξής:

«Η πρώτη δύσκολη φάση της πανδημίας ολοκληρώθηκε. Με την αποτελεσματική διαχείριση του υγειονομικού σκέλους, αλλά και τα έγκαιρα μέτρα στήριξης, μείναμε προστατευμένοι και η χώρα ισχυροποίησε τη φήμη της στο εξωτερικό. Τώρα, είμαστε μπροστά στην πρόκληση επανεκκίνησης της οικονομίας. 

Στον ΣΕΤΕ εργαστήκαμε με ρεαλισμό και ουσιαστικές παρεμβάσεις, για να βρεθούν αποτελεσματικές λύσεις. Η κορύφωση της μάχης συνέπεσε με τη λήξη της θητείας του ΔΣ. Η προγραμματισμένη για τις 14/5 εκλογική Γενική Συνέλευση δυστυχώς αναβλήθηκε λόγω του lockdown. Οι εξελίξεις όμως ευνοούν τη σταδιακή επάνοδο στην κανονικότητα. Στα 3 χρόνια που έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κινήθηκα πάντα με οδηγό την αξιοπιστία, την εμπιστοσύνη και την προσήλωση στον θεσμικό του ρόλο.

Με βάση αυτές τις αρχές, αλλά και τις δυνατότητες που προκύπτουν από την άρση των απαγορεύσεων, το έκτακτο ΔΣ του ΣΕΤΕ αποφάσισε σήμερα τη σύγκληση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου για τις 25/6 και τη διεξαγωγή εκλογών. Μπροστά στη νέα πραγματικότητα, ο κόσμος του τουρισμού θα αποτιμήσει τα πεπραγμένα και θα δώσει με τη συμμετοχή του τη δύναμη να συνεχίσουμε ενωμένοι την επόμενη ημέρα. Με κύρος και αποφασιστικότητα! 

Σε αυτήν τη νέα μάχη δηλώνω και πάλι παρών, έτοιμος για τις μεγάλες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας. 

Καλή δύναμη σε όλους!»

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή