Χανιά | Συνάντηση για θέματα οδικής ασφάλειας

Ο αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκος Καλογερής, συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 16 Ιουνίου 2020, με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Συνδέσμου Μηχανικών Ηλεκτρολόγων Επισκευαστών Φρένων Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Νομού Χανίων, Μανώλη Κοτσάκη, τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου, Βαγγέλη Μυριδάκη, τον γραμματέα, Γιάννη Ζερβουδάκη και τα μέλη Αλέξανδρο Αλεξάκη και Ευτύχη Βαρουξάκη.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο διοικητής της Τροχαίας Χανίων, αστυνόμος Α’, Γιάννης Βλαχάκης, οι τεχνικοί διευθυντές των τριών Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στα Χανιά, Κώστας Μαρακάκης, Νίκος Λιγκουνάκης και Ευτύχης Πετράκης, ο διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Σήφης Φραγκάκης και ο προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Π.Ε. Χανίων, Μανώλης Βεγλιρής.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, όπως η συντήρηση οχημάτων και ο τεχνικός έλεγχός τους, η βελτίωση του οδικού δικτύου και η συμβολή των σχετικών εποπτευόμενων αρχών, όπως η Διεύθυνση Μεταφορών και η Διεύθυνση Τροχαίας. Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα ελέγχου για την περιβαλλοντική διαχείριση των αποβλήτων των συνεργείων.

Όπως τονίστηκε, καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη της μείωσης τροχαίων ατυχημάτων έχει επίσης η συμβολή κάθε οδηγού – ιδιοκτήτη οχήματος, όσον αφορά στην οδική συμπεριφορά του, αλλά και το πόσο καλά συντηρεί το όχημά του.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή