Ανοιξε το 4άστερο SanSal Boutique Hotel εντός της πόλης των Χανίων

Ανοιξε την 1η Αυγούστου το 4άστερο SanSal Boutique Hotel, από τη SWOT | Hospitality Management Company, στην πόλη των Χανίων.

Η νέα μονάδα φέρει το όνομα SanSal Boutique Hotel, εμπνευσμένο από την ιστορική τοποθεσία του ξενοδοχείου, μεταξύ των Ενετικών Τείχων, του Προμαχώνα San Salvatore και της παλαιότερης ελαιουργικής μονάδας της Ελλάδας (Πάρκο ΑΒΕΑ), στην περιοχή Νέα Χώρα Χανίων.

Το SanSal διαθέτει 23 ηλιόλουστα δωμάτια και σουίτες, Rooftop Pool & Lounge, εστιατόριο με μεσογειακές γεύσεις και απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Το νέο boutique hotel των Χανίων αποτελεί ιδανικό προορισμό για εκείνους που αναζητούν ηρεμία, χαλάρωση και ιδιωτικότητα, αλλά και όσους θέλουν να απολαύσουν μία άνετη και πολυτελή διαμονή σε απόσταση αναπνοής από τη ζωντάνια της πόλης.

Βασική αρχή του σχεδιασμού του SanSal Boutique Hotel για το αρχιτεκτονικό γραφείο Pnoe Ath – Architecture & Design Studio, αποτέλεσε η δημιουργία μιας καθαρής ογκοπλασίας με απλές γραμμές και έντονη γεωμετρική αναγλυφικότητα, στοχεύοντας σε ένα ισορροπημένο, αυτοτελές και διαχρονικό περιβάλλον με μια διακριτική αίσθηση πολυτέλειας. Οι επηρεασμένες από το μοντερνισμό, όψεις του κτηρίου φέρουν μεγάλα ανοίγματα, τα οποία επιτρέπουν τη θέαση από και προς το λιμάνι, το παραλιακό μέτωπο της Νέας Χώρας και κυρίως τη θάλασσα, αναδεικνύοντας τον εγγύς αστικό ιστό με τις εμφανείς αναφορές στο ιστορικό παρελθόν της πόλης των Χανίων.

Τα δωμάτια έχουν κοινό βόρειο προσανατολισμό με θέα στη θάλασσα, σε όλους τους ορόφους του κτηρίου. Όλα τα στοιχεία επίπλωσης είναι από ξύλο δρυός σε απόχρωση σκούρας καρυδιάς, επιτυγχάνοντας έτσι μια συνεχόμενη αισθητική, η οποία βασίζεται στην ηρεμία, στην αισθητηριακή σχέση με φυσικά υλικά και στην καθαρότητα των λεπτομερειών και τελικών φινιρισμάτων. Όλος ο εσωτερικός διάκοσμος, τόσο των κοινόχρηστων χώρων όσο και των δωματίων έχει σαν στόχο να αναδείξει τον κυρίαρχο οπτικό παράγοντα, τη θάλασσα. Η χωρική εμπειρία του SanSal Boutique Hotel ολοκληρώνεται στο φυτεμένο δώμα, όπου εκτείνεται η γραμμική πισίνα που καταλαμβάνει όλο το μήκος της βόρειας πλευράς του κτηρίου και ενοποιείται νοητά με τη θάλασσα, εντείνοντας τις οπτικές φυγές και διευρύνοντας το οπτικό κάδρο του επισκέπτη.

Πηγή: etravelnews.gr

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο