Συνεργασία ΟΑΚ, Δήμου Αποκορώνου και ΤΟΕΒ για την άρδευση

Η ποιοτική αναβάθμιση της ποιότητας του αρδευτικού νερού στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης που είχε την Τρίτη 11/8/2020 ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, Άρης Παπαδογιάννης με τον δήμαρχο Αποκορώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη και τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Δυτικού Αποκόρωνα, Γιάννη Σπανουδάκη.

Μετά από διεξοδική συζήτηση, υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων, για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν και για τα έργα που πρόκειται να υλοποιηθούν προς αυτή την κατεύθυνση στην περιοχή από τον Οργανισμό, όπως αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΟΑΚ.

Ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δοθεί, όπως συμφώνησαν όλες οι πλευρές, σε παρεμβάσεις που θα βοηθήσουν την ιδιαίτερα απαιτητική καλλιέργεια του αβοκάντο στην περιοχή.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο διευθυντής Διαχείρισης Υδραυλικών και Συγκοινωνιακών Έργων του ΟΑΚ, Ευάγγελος Μαμαγκάκης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης, Ευτύχης Δασκαλάκης, η προϊσταμένη του Τμήματος Προμηθειών, Ευτυχία Βαρδουλάκη και ο τεχνικός σύμβουλος Δήμου Αποκορώνου Χρήστος Ριζιώτης.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή