Ευχαριστίες Μαλανδράκη σε Μηλιαράκη – Ζερβάκη

Τις «θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τους πρώην, πλέον, διευθυντές των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Μανώλη Μηλιαράκη και Στέλιο Ζερβάκη, «για την πολυετή και γόνιμη συνεργασία που είχαν, με σταθερή προσήλωση στον κοινό στόχο της αναβάθμισης της ποιότητας στην εκπαίδευση», εκφράζει ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης.

«Μια συνεργασία που με συστηματική συνεργασία και διάλογο, σε συνδυασμό με την επαγγελματική τους επάρκεια, συνεισέφεραν σημαντικά στην πορεία της εκπαίδευσης στον Δήμο Πλατανιά και γενικότερα στο Νομό Χανίων», σημειώνει ο κ. Μαλανδράκης.

Και προσθέτει: «Ιδιαίτερα για τον Δήμο Πλατανιά, με τα τεράστια θέματα που είχαν δημιουργηθεί στη θεομηνία του 2019, η συνεργασία που είχαμε για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων ήταν πλήρως αποτελεσματική».

Επίσης ο κ. Μαλανδράκης συγχαίρει τους νέους διευθυντές των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Πόπη Ψαρουδάκη και Μανώλη Τζανάκη «για την ανάληψη των καθηκόντων τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο και πολυσύνθετο έργο που αναλαμβάνουν».                                                                     

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή