Σε πλήρη εξέλιξη το αντιπλημμυρικό έργο στον Ταυρωνίτη – Επίσκεψη Αρναουτάκη (εικόνες)

Επίσκεψη στο έργο διευθέτησης και αντιπλημμυρικής προστασίας του ποταμού Ταυρωνίτη, στον Δήμο Πλατανιά, προϋπολογισμού 9.000.000 εκατ. ευρώ, πραγματοποίησε σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Ο κ. Αρναουτάκης, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή, τον αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, Αντώνη Παπαδεράκη, την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο Σοφία Μαλανδράκη, τη γενική διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Κρήτης Ελένη Δοξάκη, δημοτικούς συμβούλους και τεχνικούς, ξεναγήθηκε στο έργο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Το έργο αφορά την κοιτοποίηση και εργασίες προστασίας σε μήκος έξι χιλιομέτρων.

Ο κ. Αρναουτάκης δήλωσε ότι το συγκεκριμένο έργο αναδεικνύει τη σημασία της συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια και τους Δήμους και έκανε έκκληση προς όλους τους Δήμους για «ώριμες» μελέτες.

Υπενθυμίζεται ότι στις 25 Φεβρουαρίου 2019 είχαν σημειωθεί πρωτοφανείς καταστροφές στο σημείο αυτό με αποτέλεσμα να παρασύρει ο ορμητικός χείμαρρος κάθε υποδομή που υπήρχε στο σημείο αυτό.

 

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή