Το ΜΑΙΧ συνεχίζει την ερευνητική και εκπαιδευτική του δραστηριότητα

Τους πρωτοετείς φοιτητές του νέου ακαδημαϊκού έτους που ξεκίνησε αρχές Νοεμβρίου, καλωσόρισε το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ), το οποίο συνεχίζει την ερευνητική και εκπαιδευτική του δραστηριότητα, με την ανάλογη προσαρμογή στα δεδομένα των ημερών μας τηρώντας κάθε πρωτόκολλο και όλες τις πρακτικές που ορίζουν οι αρχές δημόσιας υγείας για την προστασία των φοιτητών και του προσωπικού του Ινστιτούτου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Κατά την άφιξη των νέων φοιτητών στις εγκαταστάσεις του Μ.Α.Ι.Χ. τηρήθηκαν αυστηρά οι οδηγίες του ΕΟΔΥ που ισχύουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Οπως αναφέρει το ΜΑΙΧ, “το νέο ακαδημαϊκό έτος ξεκίνησε αρχές Νοεμβρίου έχοντας μόλις καλωσορίσει τους πρωτοετείς μας φοιτητές των οποίων τα τμήματα έχουν ήδη ξεκινήσει μαθήματα μέσω τηλεπλατφόρμας ενώ οι δευτεροετείς φοιτητές συνεχίζουν κανονικά τις διατριβές τους.

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα (MSc) είναι τα εξής:

  • Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Γενετική και Βιοτεχνολογία Φυτών
  • Αειφόρος Γεωργία
  • Γεωπληροφορική στη Διαχείριση Περιβάλλοντος
  • Ποιότητα Τροφίμων και Χημεία Φυσικών προϊόντων

Ενδεικτικά στις φωτογραφίες, το μάθημα ”Στατιστικής” του Καθ. Andy Mavormoustakos από το Πανεπιστήμιο του Αρκάνσας, Η.Π.Α., το μάθημα ”Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στη Διαδικασία Λήψης Αποφάσεων” του Δρ. Ανδρέα Παναγόπουλου από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το μάθημα ”Αναλυτικής Χημείας I ” του Καθ. Αντώνιου Καλοκαιρινού από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Οι διάφορες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης είναι ένα πολύ σημαντικό και χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που αν και δεν υποκαθιστούν τη δια ζώσης εκπαίδευση, εξασφαλίζουν μια σχετική κανονικότητα στη ροή του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος.

Παρ όλες τις δυσκολίες της μακράς αυτής περιόδου κοινωνικής και ατομικής ανασφάλειας επενδύουμε στην αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, παραμένουμε υπεύθυνοι, και ευελπιστούμε σε μια καθημερινότητα απαλλαγμένη από δεσμεύσεις και περιορισμούς.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους, αγάπη και υγεία πάνω απ’ όλα!”

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή