Ο Δήμος Κισάμου φωταγώγησε φέτος σην πλατεία Τζανακάκη το χριστουγεννιάτικο δέντρο του, με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.
Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών πραγματοποίησε μια πλούσια εορταστική διαδικτυακή εκδήλωση, η οποία προβλήθηκε ζωντανά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου, σημαίνοντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου.
Η εκδήλωση είχε μεγάλη ανταπόκριση από το διαδίκτυο με τους πολίτες να στέλνουν εκατοντάδες ευχές για αγάπη, ειρήνη και υγεία μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων σε κάθε σπίτι.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ κα Άλκηστη Ξηρουχάκη ενώ η πρόεδρος του ΔΣ κα Νίκη Κατερινάκη αναφέρθηκε στο νόημα της γιορτής των Χριστουγέννων.
Ο δήμαρχος Κισάμου Γιώργος Μυλωνάκης έστειλε μηνύματα αισιοδοξίας με την ευχή να γυρίσουμε γρήγορα στην κανονικότητα.
Την έναρξη της εκδήλωσης έκαναν τρεις υπέροχες παιδικές φωνές και την αυλαία έκλεισε η Βάλια Αλεξίου.
Οι εορταστικές δράσεις του Δήμου και της ΚΕΔΗΚ έχουν το σύνθημα «Χριστούγεννα είναι να είμαστε ΜΑΖΙ».
Συνεχίζουμε με τη Νύχτα των Ευχών που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 (19:30) θα ελευθερώσουμε όλοι μαζί το φαναράκι μας από το μπαλκόνι ή την αυλή μας, ευχόμενοι ένα καλύτερο και υγιές αύριο για όλο τον κόσμο.
Δείτε εδώ: https://www.facebook.com/kedik2014/videos/301758097859509
Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας: https://www.facebook.com/kedik2014».