Απάντηση Μαργαρώνη στον Ροκάκη για το «Enter Chania»

Συνέχεια στην αντιπαράθεση αναφορικά με τη μη αξιοποίηση από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Enter Chania», δίνει με νέα ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πορεία» στο ΕΒΕΧ, Γιάννης Μαργαρώνης.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στην ανακοίνωση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Χανίων, ο κ. Μαργαρώνης αναφέρει τα εξής:

“Κύριε Πρόεδρε, η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να διαβάσετε το προεκλογικό μας πρόγραμμα, αλλά αν κάνατε τον κόπο έστω και μια φορά να μπείτε στο site του επιμελητήριου Χανίων θα βλέπατε αναρτημένη την πλατφόρμα του enter Chania και έτοιμη προς χρήση. Μπορείτε να το κάνετε και τώρα για να σας λυθούν οι όποιες απορίες. Ο τρόπος είναι απλός: Αφού μπείτε στο site το Επιμελητηρίου γράφοντας: chania-cci.gr, επιλέγετε την κατηγορία «Επιχειρηματική Στήριξη».

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε το Enter Chania μαζί με κάποια ακόμα εργαλεία που δούλεψε η προηγούμενη και κατά τα λεγόμενά σας «μίζερη» διοίκηση. Ας δεχτούμε όμως ότι εμείς ως διοίκηση δεν σας παραδώσαμε τίποτα. Όλα αυτά που υπάρχουν στο site του Επιμελητηρίου, ποιος τα δημιούργησε; Αποδεικνύεται επομένως ότι δεν έχετε κάνει ούτε καν αυτό – μία απλή επίσκεψη στο site του Επιμελητηρίου, ούτε προεκλογικά, ούτε σαν Πρόεδρος, ούτε καν πριν τρέξετε να μου απαντήσετε.

Έστω επίσης ότι δεν καταλάβατε κατά την παράδοση της Διοίκησης το έργο που σας παραδώσαμε – η αλήθεια είναι ότι ήταν μεγάλο και απαιτούσε έστω και μία επαφή με το Επιμελητήριο για να το αντιληφθείτε, έστω ότι δεν καταλάβατε τη χρήση της πλατφόρμας ούτε μετά από επίσκεψη των ίδιων των δημιουργών της, οι οποίοι αναλυτικά σας εξήγησαν τη χρήση της μετά την εκλογή σας, μας λέτε τώρα ότι δεν έχετε αντιληφθεί ότι πληρώνει το Επιμελητήριο το domain name της πλατφόρμας τόσο καιρό;

Μας λέτε δηλαδή ότι δεν έχετε καν καταλάβει τη χρήση του domain name που πληρώνει ο φορέας που ηγείστε; Αλήθεια τώρα; Τελικά ίσως κάναμε λάθος και το πρόβλημά σας δεν είναι η απειρία και η μη γνώση, γιατί αυτά διορθώνονται όταν κάποιος είναι πρόθυμος να ακούσει και να εργαστεί για να μάθει.

Τελικά το πρόβλημα είναι ή η αδιαφορία για τον επιμελητηριακό φορέα ή η μη αντίληψη των πραγμάτων που ο φορέας αυτός διαχειρίζεται. Οι επιχειρηματίες -όπως είπατε και σε αυτό θα συμφωνήσουμε- δεν είναι ούτε χαζοί, ούτε περιμένουν το «μάννα εξ ουρανού» όταν ιδίως βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού.

Περιμένουν κάποιους να έχουν την προθυμία και την αντίληψη να τους βοηθήσουν.

ΥΓ1: Πείτε μας  πόσες χανιώτικες επιχειρήσεις συμμετέχουν στο «ψηφιακό ράφι» για το οποίο είστε τόσο περήφανος; Σε αυτό το ερώτημα θα ήθελα άμεσα μια απάντηση.

ΥΓ2: Η μισθοδοσία της ΕΤΑΝ τα έτη της διοίκησης μας ανερχόταν στο συνολικό ποσό των 240.000€ και όχι των 400.000€, όπως ψευδώς αναφέρετε. Αλλά, ούτε αυτό περίμενα να το γνωρίζετε!”

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή