Στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2021 θα διενεργηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων.
Οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17:30 το απόγευμα με την εκλογο-απολογιστική συνέλευση των πεπραγμένων της τριετίας και στην συνέχεια στις 20:00 έως τις 22:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν οι ψηφοφορίες για την ανάδειξη του νέου προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων καθώς και των εκπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης, οι οποίες θα συνεχιστούν και την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος, «δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν τα μέλη του συλλόγου με εκπληρωμένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις (συνδρομές) έως και το 2019, (το 2020 έχει χαριστεί λόγω πανδημίας με απόφαση συμβουλίου 3-3-21/αρ.πρακτικού 455).
Οι οικονομικές υποχρεώσεις μπορούν να τακτοποιηθούν έως και τις 1 Αυγούστου 2021.
Τονίζουμε ότι τα μέλη που δεν θα έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους έως τις 1 Αυγούστου 2021, δεν θα μπορούν -βάση καταστατικού- να ψηφίσουν.
Επίσης ενημερώνουμε τα νέα μέλη που επιθυμούν να εγγραφούν στον σύλλογο, ότι δικαίωμα ψήφου έχουν επίσης όσοι εγγραφούν έως την 1η Αυγούστου 2021.
Σχετικά με τις υποψηφιότητες για το προεδρείο του Συλλόγου και τους εκπροσώπους στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης, καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση αίτησης υποψηφιότητας, είναι η Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021.
Εγγραφές και τακτοποίηση οικονομικά γίνονται καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου από τις 9:00 το πρωί έως και τις 13:00 το μεσημέρι κατόπιν συνεννόησης με την γραμματεία του συλλόγου στο τηλέφωνο 28210-43028».
Ακολουθήστε το HANIA.news στο Facebook και στο Twitter

