ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: Εικόνες ντροπής και διασυρμός της Ελλάδας στο φαράγγι Σαμαριάς

Την “απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον Εθνικό Δρυμό Σαμαριάς” καταγγέλλει η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, “έειτα από καταγγελίες” των οποίων έγινε αποδέκτης και κατόπιν αυτοψίας στελεχών της οργάνωσης.

“Ο επιζήμιος τρόπος διαχείρισης των ζητημάτων λειτουργίας του από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ντροπιάζει το νομό μας ολόκληρο”, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων.

Και προσθέτει: “Εν μέσω τουριστικής περιόδου το Φαράγγι Σαμαριάς λειτουργεί με δραματική υποστελέχωση προσωπικού ενώ ταυτόχρονα δεν έχει ακόμα υπογραφεί η σύμβαση με εργολάβο καθαριότητας με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα θέαμα που μόνο διασυρμό για τη χώρα και τους ιθύνοντες αποτελεί”.

“Σε μια χρονική στιγμή που ως χώρα έχουμε απόλυτη ανάγκη προώθησης του τουριστικού μας προϊόντος, με κουρεμένη την τουριστική περίοδο, λόγω της υγειονομικής κρίσης, η Κυβέρνηση αλλά και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης όχι μόνο δεν φρόντισαν έγκαιρα για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του υπ’ αριθμόν ένα τουριστικού προορισμού του Νομού Χανίων, αλλά με απαράδεκτες κωλυσιεργίες και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις έχουν οδηγήσει στην υπολειτουργία του Φαραγγιού και τον διασυρμό της χώρας στους ντόπιους και ξένους επισκέπτες”, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων.

Και καταλήγει: “Δηλώνουμε απερίφραστα την αμέριστη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους του Φαραγγιού και δηλώνουμε πως θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις στην κατεύθυνση της ανάδειξης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και την άσκηση πίεσης προς κάθε κατεύθυνση μέχρι την επίλυσή τους”.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή