Συνάντηση ηγεσίας Δήμου Χανίων – ΟΑΚ για το κολυμβητήριο της Νέας Χώρας

Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης,  Άρη Παπαδογιάννη και τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΟΑΚ Λευτέρη Κοπάση, είχαν σήμερα, Πέμπτη 16/9/2021, ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο αντιδήμαρχος -αρμόδιος για θέματα Πολεοδομίας και Δόμησης- Νίκος Χαζιράκης, ο αντιδήμαρχος -αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού- Στέλιος Μιχαϊλάκης καθώς και εκπρόσωποι της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Χανίων και στελέχη του ΟΑΚ.   

Η συνάντηση έγινε με σκοπό να συζητηθούν σε προγενέστερο χρόνο ακόμη, όλες οι λεπτομέρειες προκειμένου να υπάρξει ο βέλτιστος δυνατός συντονισμός των εμπλεκόμενων υπηρεσιών που θα συνεργαστούν το προσεχές χρονικό διάστημα, για την εκπόνηση των μελετών που έχει αναλάβει ο ΟΑΚ στο Εθνικό Ναυταθλητικό Κέντρο Χανίων (κολυμβητήριο Νέας Χώρας).

Στη διάρκειά της και οι δυο πλευρές εξέφρασαν την πεποίθηση πως το έργο αυτό έχει ένα έντονο κοινωνικό αποτύπωμα για τα Χανιά και, σε κάθε περίπτωση, οι τεχνικές και γραφειοκρατικές διαδικασίες δεν θα πρέπει να δημιουργήσουν επιπλέον χρονικές καθυστερήσεις στην υλοποίηση του.

«Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ενεπλάκη στο συγκεκριμένο έργο, αναλαμβάνοντας την εκπόνηση των μελετών, δηλώσαμε πως η υλοποίησή του, αποτελεί ζήτημα πρώτης προτεραιότητας. Ο στόχος, όπως προέκυψε και από τη σημερινή συνάντηση με τον δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη και τους συνεργάτες του, είναι κοινός. Πεποίθησή μας είναι πως τα οποία πιθανά προβλήματα παρουσιαστούν, θα ξεπεραστούν μέσα από αυτή τη συνεργασία. Κοινή μας βούληση -και αυτό εξηγεί και τους λόγους αυτής της συνάντησης- είναι να γίνει αντιληπτό πως, πριν ακόμη ξεκινήσει η εκπόνηση των μελετών, οι υπηρεσίες μας, θα πρέπει να έχουν εντοπίσει και αντιμετωπίσει τις αιτίες που μπορούν να μας προκαλέσουν πρόβλημα. Θ’ ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις μεταξύ των υπηρεσιακών μας. Αισθάνομαι αισιόδοξος πως τελικά, από εδώ και πέρα, όλα θα πάνε καλά», υπογράμμισε σε δήλωση του, ο κ. Παπαδογιάννης.

Από την πλευρά του, ο κ. Σημανδηράκης, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Ο Δήμος Χανίων στέκεται δίπλα στον ΟΑΚ, στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ώστε οι Χανιώτισσες και οι Χανιώτες να έχουν ένα σύγχρονο κολυμβητήριο, που θα ανταποκρίνεται στις μεγάλες ανάγκες, αλλά και θα είναι αντάξιο στις μεγάλες διακρίσεις που πετυχαίνουν οι αθλητές μας. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και θεωρούμε ότι στα μεγάλα προβλήματα του τόπου η συνεργασία μεταξύ των φορέων είναι απαραίτητη, για να δώσουμε απαντήσεις σε όσα μας απασχολούν για δεκαετίες. Ευχαριστώ θερμά τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΚ, Άρη Παπαδογιάννη και τον πρόεδρο του Δ.Σ. Λευτέρη Κοπάση, για την άψογη συνεργασία και προσβλέπουμε σε επόμενες στο μέλλον».

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή