Παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Ενότητα Κεραμειών του Δήμου Χανίων, με απόφαση του δημάρχου, Παναγιώτη Σημανδηράκη.
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η παράταση στη διακοπή λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Κατοχωρίου (Κεραμειών) και Νηπιαγωγείου Κεραμειών, και για αύριο, Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών (παγετός) που επικρατούν στη συγκεκριμένη περιοχή, για την προάσπιση της ασφάλειας παιδιών και εκπαιδευτικών.
Όλες οι υπόλοιπες μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χανίων θα λειτουργήσουν κανονικά.
Παράλληλα, ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι «όλοι οι παιδικοί και βρεφικοί – νηπιακοί σταθμοί, καθώς και τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας – ΚΔΑΠ του ΔΟΚΟΙΠΠ του Δήμου Χανίων, θα λειτουργήσουν κανονικά, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ισχύει».