Σε συμφωνία με τα προγνωστικά στοιχεία των προηγούμενων ημερών, σημαντικές βροχοπτώσεις εκδηλώνονται έως νωρίς το πρωί της Κυριακής 06/11 σε αρκετές περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής.
Με χρήση δεδομένων του μετεωρολογικού δορυφόρου Meteosat – 11 και εξειδικευμένου λογισμικού, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr απεικονίζει σε σχεδόν πραγματικό χρόνο τις περιοχές όπου υπάρχει πιθανότητα βροχόπτωσης ή χιονόπτωσης στα διάφορα τμήματα της χώρας.
Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται οι περιοχές όπου υπολογίστηκε αυξημένη η πιθανότητα βροχόπτωσης στις 08:10 το πρωί της Κυριακής 06/11 καθώς και οι σταθμοί που κατέγραφαν βροχόπτωση την ίδια ώρα.
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, για το υπόλοιπο της Κυριακής 06/11 έντονες βροχοπτώσεις και τοπικά ισχυρές καταιγίδες θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται σε πολλές περιοχές της χώρας, με τα φαινόμενα το βράδυ να περιορίζονται στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο.
Δείτε LIVE την πορεία της κακοκαιρίας:
Στους προγνωστικούς χάρτες που ακολουθούν απεικονίζονται οι βροχοπτώσεις ή καταιγίδες που εκτιμάται ότι θα εκδηλωθούν κατά τις μεσημεριανές και πρώτες βραδινές ώρες.




