Συνάντηση εργασίας με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων Ελένη Παπαδοπούλου, για τον σχεδιασμό των έργων πολιτισμού στην επόμενη προγραμματική περίοδο, είχε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής.
Παρόντες ήταν επίσης ο ειδικός σύμβουλος του κ. Καλογερή, Νεκτάριος Νεκτάριος Κουμάκης και ο ειδικός σύμβουλος του Περιφερειάρχη Κρήτης, Δημήτρης Μιχελογιάννης.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά οι μελέτες και τα έργα που ήδη υλοποιούνται και εξελίσσονται σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και συμφωνήθηκε να υπάρξει συντονισμός προκειμένου να συνεχιστεί η δυναμική που έχει χτιστεί το προηγούμενο διάστημα, η οποία έχει δώσει ήδη πολύ καλά αποτελέσματα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε την κα Παπαδοπούλου για τη συνεργασία.
Σημειώνεται ότι ο κ. Καλογερής προγραμματίζει να συνεχιστούν, το αμέσως επόμενο διάστημα, οι συναντήσεις για τον προγραμματισμό για τα έργα πολιτισμού και με τους Δημάρχους της Π.Ε. Χανίων.