Με επικεφαλής τον πρύτανη του ΕΛΜΕΠΑ Νίκο Κατσαράκη, παρουσία του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σωκράτη Βαρδάκη, καθηγητές και φοιτητές, ενημέρωσαν σήμερα τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για το θέμα της κατοχύρωσης των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων του Τμήματος Γεωπονίας του ΕΛΜΕΠΑ.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης, ο γεωπόνος, υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου Χρήστος Στρατάκης, ο πρόεδρος του Τμήματος Γεωπονίας Μανόλης Ροδιτάκης, ο κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονίας Νεκτάριος Παναγιώτης, το μέλος ΔΕΠ Ελένη Γουμενάκη και εκπρόσωποι του φοιτητικού συλλόγου.
Οι φοιτητές του τμήματος Γεωπονίας διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι μέχρι σήμερα στους διπλωματούχους του Τμήματος Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του ΕΛΜΕΠΑ δεν αποδίδονται τα Επαγγελματικά Δικαιώματα του Π.Ε. Γεωπόνου.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στο αίτημα των αποφοίτων διπλωματούχων του Τμήματος Γεωπονίας προκειμένου να τους αναγνωριστούν τα επαγγελματικά δικαιώματα.
Ακολουθήστε το HANIA.news στο Facebook και στο Twitter

