Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η απεργία που έχει προκηρύξει η ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, ως εκ τούτου θα διεξαχθούν κανονικά οι εξετάσεις της «Ελληνικής PISA».
Με ανάρτησή της, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σημειώνει: «Παράνομη και καταχρηστική έκρινε και πάλι τη νέα, προκηρυχθείσα απεργία ΔΟΕ-ΟΛΜΕ το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Κανονικά θα διεξαχθούν αύριο οι εξετάσεις «Ελληνική PISA», για ένα καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα, που δίνει περισσότερα και καλύτερα εφόδια στα παιδιά μας».
Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Παιδείας είχε καταθέσει αγωγή κατά ΔΟΕ και ΟΛΜΕ για την εκ νέου απεργία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων της «Ελληνικής PISA».
Παράνομη και καταχρηστική έκρινε και πάλι τη νέα, προκηρυχθείσα απεργία ΔΟΕ-ΟΛΜΕ το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Κανονικά θα διεξαχθούν αύριο οι εξετάσεις «Ελληνική PISA», για ένα καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα, που δίνει περισσότερα και καλύτερα εφόδια στα παιδιά μας. #Προχωράμε
— Niki Kerameus (@nkerameus) May 9, 2023