Τους πρώτους είκοσι πέντε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Γαύδος με Όραμα» ανακοίνωσε σήμερα η δήμαρχος του νησιού και εκ νέου υποψήφια Λίλιαν Στεφανάκη.
«Είμαι περήφανη για τον καθένα ξεχωριστά. Παραμένουμε πάντα ανοιχτοί και σε όσους άλλους θέλουν να συμπορευτούν μαζί μας», σημειώνει, μεταξύ άλλων, η κα Στεφανάκη.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η Δήμαρχος Γαύδου αναφέρει:
«Φίλες και φίλοι Γαυδιώτες
Μόλις 100 ημέρες μας χωρίζουν από τις δημοτικές εκλογές. Αρχικά, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου στον Δήμο και στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα συνεχίσουμε απερίσπαστοι το έργο μας προς όφελος των δημοτών μας μέχρι τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου. Αυτό αποτελεί για μας προτεραιότητα και χρέος απέναντί σας.
Όμως, έχοντας πλέον ολοκληρωθεί η διαδικασία των βουλευτικών εκλογών και αφού έχει εκφραστεί ανεπηρέαστα η βούληση όλων μας για την ανάδειξη των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου είναι ώρα για την εκκίνηση της διαδικασίας συγκρότησης και ανακοίνωσης του Συνδυασμού μας για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Συνδημότισσες και συνδημότες
Συνεπείς στη δέσμευσή μας ανακοινώνουμε ότι από σήμερα η παράταξή μας “Γαύδος με Όραμα” ανοίγει πανιά με ρότα την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου.
Η φιλοδοξία μας να βρεθούμε στο τιμόνι του δήμου και την επόμενη πενταετία πηγάζει αποκλειστικά από τη διάθεσή μας για προσφορά και από ανιδιοτελή αγάπη για το νησί μας. Περήφανοι για όσα πετύχαμε συνεχίζουμε και αποκλειστικός μας στόχος είναι να συνεχίσουμε τη θετική πορεία της Γαύδου που ξεκινήσαμε τα προηγούμενα χρόνια κάτω από αντίξοες συνθήκες και να συμπορευτούμε για τα πέντε επόμενα χρόνια στον δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης και της ευημερίας για όλους.
Με ικανά στελέχη, με όραμα, με μεθοδικότητα και εργατικότητα διεκδικούμε την υποστήριξή σας στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου.
Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζω τους πρώτους είκοσι πέντε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού “Γαύδος με Όραμα”. Είμαι περήφανη για τον καθένα ξεχωριστά. Παραμένουμε πάντα ανοιχτοί και σε όσους άλλους θέλουν να συμπορευτούν μαζί μας.
Αρκαλάκη Νίκη
Αρκαλάκης Θεοχάρης
Βαϊλακάκη Σοφία
Δαμοράκη Έλενα
Καραβαράκης Κωστής
Λαμπάκης Μιχάλης
Λουγιάκης Αντρέας
Λουγιάκης Ελευθέριος
Μαϊμπουρντίδη Αλεξάνδρα
Μαραβελάκης Οδυσσέας
Μαραβελάκης Σταύρος
Μητσοπούλου Δήμητρα
Μιχελαράκη Άννα
Μπαλαμπάκης Γεώργιος
Μπικάκης Τάσος
Μπικογιαννάκη Δέσποινα
Παπαδάκης Γιώργος
Παπαδογιαννάκη Κατερίνα
Παπαρδουκάκη Σοφία
Πεντάρης Λευτέρης
Τεκάκης Νικολέττα
Τζανιδάκης Αδάμ
Τσιγωνάκης Εμμανουήλ
Τσιριντάνη Νεκταρία
Φουντουλάκης Αντώνης
Να σηκώσουμε μαζί τη Γαύδο και τη ζωή μας ακόμη ψηλότερα! Το μπορούμε! Το αξίζουμε!
Με τη δική σας στήριξη θα το κάνουμε πράξη».