Σε δηλώσεις από το Ζάππειο προχωρά αυτή την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.
Οι δηλώσεις γίνονται σε συνέχεια της σημερινής συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος σε διευρυμένη μορφή, στην Κουμουνδούρου, που η πρώτη εσωκομματική συνεδρίαση μετά τη βαριά εκλογική ήττα της 25ης Ιουνίου.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπήρχαν αρχικά διαρροές για το πνεύμα των δηλώσεων Τσίπρα στο Ζάππειο, σύμφωνα με τις οποίες θα περιλαμβάνουν «τσουνάμι αλλαγών» και θα περιέχουν «εκπλήξεις».
Σε δεύτερο χρόνο υπήρξαν νέες πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Τσίπρας αναμένεται να ανακοινώσει την παραίτησή του από την προεδρία του κόμματος.
Δείτε LIVE τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ: