Συνάντηση με θέμα «Έλληνες λογοτέχνες της Γενιάς του ‘30», πραγματοποίησαν στις 5 Οκτωβρίου, Διεθνή Ημέρα των Εκπαιδευτικών, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στον χώρο της Βιβλιοθήκης της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης «Το Φως», τα μέλη της Λέσχης Φιλαναγνωσίας.
Οπως επισημαίνει η ΟΑΚ, «η ανθρώπινη επικοινωνία μέσα από τη δημιουργική συζήτηση γύρω από την ανάγνωση ενός βιβλίου αποτελεί πάντα ευχάριστη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου. Η Ακαδημία «ανοίγεται» στην κοινωνία μέσα από αυτή την ωραία δράση, στο βιβλίο, το οποίο αποτελεί πνευματική άμυνα στη σύγχρονη εποχή των νέων τεχνολογιών, η οποία μας έχει στερήσει τη σκέψη, ενώ αποτελεί την ευκαιρία ώστε να ανακαλύψουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και να γίνουμε ενεργοί πολίτες στην Κοινωνία των Πολιτών.
Η παρούσα συνάντηση αποτέλεσε ημέρα συζήτησης και σχεδιασμού των μελλοντικών δράσεων της Λέσχης.
Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και ώρα 11:30 μ.μ. κατά την οποία θα συζητηθεί το βιβλίο, με τίτλο: «Το Δαιμόνιο» του Γιώργου Θεοτοκά, Εκδόσεις «Βιβλιοπωλείον της ‘’Εστίας’’».
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ανδρομάχη Χουρδάκη, εκπαιδευτικό – φιλόλογο (τηλ.: 6989919129) και τον Ιωάννη Μουντογιαννάκη, βιβλιοθηκονόμο της ΟΑΚ (τηλ.: 2824022500).