Εκατοντάδες swingers ετοιμάζονται, για μια ακόμη χρονιά, να επισκεφθούν την Κρήτη.
Συγκεκριμένα, το πεντάστερο ξενοδοχείο Cactus Royal, στη Σταλίδα -30 χλμ. ανατολικά του Ηρακλείου, ανάμεσα σε Μάλια και Χερσόνησο- πρόκειται να φιλοξενήσει ένα μεγάλο γκρουπ από swingers από 1 έως 6 Μαΐου.
«Θα έρθουν 350 άτομα από 50 χώρες», είπε στην «Πατρίς» o Nίκος Χαλκιαδάκης, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ηρακλείου.
Εκτός από τους ευρωπαίους επισκέπτες, υπάρχουν και πολλοί Αμερικανοί, αλλά και Ασιάτες. Η επιλογή του συγκεκριμένου ξενοδοχείου δεν έγινε τυχαία, καθώς το έχουν επισκεφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν.
Θεματικές βραδιές και… εχεμύθεια
Παραδοσιακά, οι swingers ζητούν να τους εξασφαλίζεται εχεμύθεια και απόλυτη ιδιωικότητα, όσον αφορά στον έξω κόσμο.
Όλο το διάστημα της παραμονής τους στο ξενοδοχείο, οι εργαζόμενοι θα πρέπει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς κινητά τηλέφωνα στην τσέπη.
Οργανώνουν θεματικές βραδιές και πάρτι, ντύνονται όπως θέλουν ή κυκλοφορούν απαλλαγμένοι από τα ρούχα τους σε χώρους του ξενοδοχείου και συμμετέχουν σε σεξουαλικά παιχνίδια με λίγους ή πολλούς παρτενέρ.
Πηγή: patris.gr