Στο δυναμικό του Νοσοκομείου Χανίων εντάχθηκαν πρόσφατα «ακόμα δύο νέοι ειδικευμένοι γιατροί», όπως ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση του νοσηλευτικού Ιδρύματος.
Συγκεκριμένα ορκίστηκε ενώπιον του διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργου Μπέα και ανέλαβε τα καθήκοντά του ο επιμελητής Α’ Ακτινοδιαγνωστικής Γιάννης Κλεισαρχάκης.
Καθήκοντα ανέλαβε και ο ειδικευμένος γενικός χειρουργός Δημήτρης Κωσταρέλλος, ο οποίος προσελήφθη με σύμβαση και θα ενισχύσει το επιβαρυμένο έργο των χειρουργών του νοσηλευτικού Ιδρύματος.
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος», όπως σημειώνει στη σημερινή της ανακοίνωση, «συνεχίζει τις προσπάθειες της για την ενίσχυση του Νοσοκομείου με προσωπικό, την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας και την εξασφάλιση της βέλτιστης φροντίδας για τους ασθενείς».
Ακολουθήστε το HANIA.news στο Facebook και στο Twitter


